Κλ. Μαρουσάκης: «Νέο κύμα κακοκαιρίας με λασποβροχές και νοτιάδες»

Τι είπε για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας

Must Read

Νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται προ των πυλών, με κύρια χαρακτηριστικά την αφρικανική σκόνη και τις βροχές! Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, τα νέα φαινόμενα έρχονται από την Ιταλία και θα συνοδεύονται από νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες.

«Το βαρομετρικό χαμηλό θα αρχίσει να μετατοπίζεται προς τα ανατολικά βορειοανατολικά τμήματα με τις βροχοπτώσεις να ξεκινούν από σήμερα το απόγευμα και αύριο να επεκτείνεται σε πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα», αναφέρει αρχικά ο μετεωρολόγος και συνεχίζει: «Η επιδείνωση θα συνοδευτεί και από ποσότητες αφρικανικής σκόνης και θα απασχολήσει πολλές περιοχές και έτσι θα έχουμε λασποβροχές».

Στην Αττική, όπως εξηγεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης δεν αναμένονται βροχές σήμερα και θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια και οι αραιές συννεφιές καθώς και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη οι συννεφιές θα πυκνώσουν και το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα είναι επίσης στους 19-20 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με τον ίδιο, αύριο, Τρίτη, θα συναντήσουμε τον καιρό τύπου Π. «Οι πιο πολλές βροχές θα εντοπίζονται στη δυτική, τη βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ θα έχουμε και ένα γρήγορο πέρασμα από βροχοπτώσεις και στο εσωτερικό. Θα επιμείνουν οι νοτιάδες και οι υψηλές θερμοκρασίες», επισημαίνει και καταλήγει:

«Την Τετάρτη υποχωρεί ο υδράργυρος με τον άστατο καιρό να επιμένει τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή. Τα νέα είναι καλά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας καθώς ο καιρός θα είναι ήπιος, με μια μικρή αστάθεια να μην αποκλείεται τη Δευτέρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This