Φάρσα και το τηλεφώνημα για βόμβα στην Εθνική Βιβλιοθήκη

Τρία τηλεφωνήματα για βόμβα έγιναν σήμερα!

Must Read

Φάρσα αποδείχθηκε και το τρίτο τηλεφώνημα για βόμβα που έγινε νωρίτερα και αφορούσε κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης που βρίσκεται στην λεωφόρο Αθηνών 31-33.

Μετά από έλεγχο που έγινε από το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο.

Έχει αποκατασταθεί και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Αθηνών από την οδό Αχιλλέως ως την οδό Μητροδόρου και στην Σπύρου Πάτση από την Ιερά Οδό ως την Λεωφόρο Αθηνών.

Μπαράζ τηλεφωνημάτων

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία τηλεφωνήματα για βόμβα έχουν προκαλέσει αναταραχή στις αστυνομικές δυνάμεις σήμερα και τις έχουν κάνει να τρέχουν και να μην φτάνουν σήμερα από το πρωί!

Νωρίτερα, άγνωστος τηλεφώνησε και ανέφερε πως στο κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης που βρίσκεται στη λεωφόρο Αθηνών 31-33 έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Μάλιστα, έδωσε και διορία μισής ώρας για την έκρηξη!

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και πραγματοποιεί έρευνα.

Έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λεωφόρο Αθηνών από την οδό Αχιλλέως ως την οδό Μητροδόρου και στην Σπύρου Πάτση από την Ιερά Οδό ως την Λεωφόρο Αθηνών.

Στο μεταξύ, φάρσα αποδείχθηκαν ότι ήταν τα προηγούμενα τηλεφωνήματα για βόμβα στο Πρωτοδικείο Αθηνών και στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1.







Δείτε επίσης:

Τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής του Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωτοδικείο Αθηνών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This