Έξαλλος διανομέας δεν πήρε tips και άφησε… σημείωμα

Τι έγραψε

Must Read

Tips δεν είδε και το πήρε προσωπικά!

Ένας ντελιβεράς στην Λάρισα έγινε έξαλλος, όταν παρέδωσε μία παραγγελία σε σπίτι. Ο λόγος είναι πως δεν… του άφησαν tips. Έτσι, ο ίδιος σκέφτηκε να κάνει κάτι γι’ αυτό, για να πάρει την «εκδίκησή» του.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, που δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία, ο διανομέας έβγαλε ένα στυλό και έγραψε ένα σημείωμα στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας.

«Δώστε tips γ@φτοι» σημείωσε στα… κοινόχρηστα της εισόδου της πολυκατοικίας. Με τους ενοίκους να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. και καλά τους έγραψε… Ταλαιπωριούνται μέσα σε βροχές , χιόνια, επικινδυνότητα και δεν τους δίνουν λίγο χαρά και κουράγιο. Αλλά ξέρουν να τρώνε λαίμαργα στην θαλπωρή του σπιτιού τους. Είμαι τεχνικός υπολογιστών, δεν είμαι ντελιβεράς, όμως πριν καλέσω για delivery ή έρχεται ο Currier πάντα θυμάμαι αν έχω ένα καλό tip για αυτούς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This