Φρικιαστική υπόθεση revenge porn στην Πιερία: «Αν δεν σε δω νεκρή, δεν θα σταματήσω»

«Προσπάθησε να σκοτώσει και τη μητέρα μου, την κυνήγησε με ένα τσεκούρι, έχω να βγω από το σπίτι έξι χρόνια»

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που βίωνε επί σειρά ετών, μία 20χρονη από την Πιερία, θύμα revenge porn, από έναν μεγαλύτερο σε ηλικία από εκείνη, συγχωριανό της! Ο δράστης ως και σήμερα εξακολουθεί να την απειλεί, ενώ σύμφωνα με την κοπέλα επιχείρησε να σκοτώσει την μητέρα της!

Όπως εξήγησε η κοπέλα, η ίδια βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών όταν ξεκίνησε να ανταλλάσσει μηνύματα με έναν 22χρονο -τότε- μέσα από τα social media. Εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι φιλική απέναντί του, ωστόσο εκείνος της έδειχνε τις ερωτικές του προθέσεις. Όταν κατάλαβε πως βρίσκει αντίσταση, ξεκίνησε να την απειλεί πως θα την ξεφτιλίσει στο χωριό και πως στην περίπτωση που δεν του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, θα την βρει και θα την βιάσει.

Η ανήλικη ένιωσε τον φόβο να την κυριεύει και υπέκυψε στις απειλές του. Έτσι, ο αδίστακτος νέος ξεκίνησε να φτιάχνει ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της και να δημοσιεύει τις προσωπικές της φωτογραφίες.

Η σύλληψη και η καταδίκη

Έντρομη, η μαθήτρια ενημέρωσε τους γονείς της και όλοι μαζί κατήγγειλαν το περιστατικό στις Αρχές. Ο Ο 28χρονος -σήμερα- δράστης έχει καταδικαστεί 3 φορές πρωτόδικα, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο Εφετείο και ο ίδιος συνεχίζει να απειλεί μέχρι και τώρα την 20χρονη, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του έχουν τεθεί.

«Αν δε σε δω νεκρή δεν θα σταματήσω και πρώτα θα σε σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω για να μην μπω στη φυλακή», ήταν ένα από τα μηνύματα που υποστήριξε ότι έλαβε από τον 28χρονο η νεαρή κοπέλα.

«”Αν δεν τις στείλεις θα σε βιάσω”, έλεγε. Όταν γύριζα σπίτι κρυβόταν στα στενά. Μου επιτέθηκε πολλές φορές. Του είπα ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός δεν το δέχτηκε ποτέ. Μου είπε ”εφόσον δεν είσαι μαζί μου δεν θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλο”. Έστειλα αυτές τις φωτογραφίες, ήταν λάθος, δεν έπρεπε να το κάνω. Προσπάθησε να σκοτώσει και τη μητέρα μου, την κυνήγησε με ένα τσεκούρι για να τη σκοτώσει. Ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια», περιγράφει το κορίτσι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This