Σε σοκ ο αδερφός της 17χρονης στη Δάφνη: «Την είδα λίγο στεναχωρημένη, νόμιζα πως ήταν κουρασμένη»

«Είχε πολύ άγχος γιατί έδινε Πανελλαδικές και ήθελε να γίνει στρατιωτικός», συμπλήρωσε

Must Read

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην Δάφνη, από την στιγμή που μία 17χρονη κοπέλα έκανε «βουτιά» θανάτου, από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου έμενε.

Η οικογένειά της εξακολουθεί να είναι σε σοκ, με την μητέρα της να λιποθυμάει στην είδηση του θανάτου της κόρης της και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο Αιγινήτειο νοσοκομείο. Ο αδερφός της, ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, μόλις δέκα λεπτά προτού βάλει τέλος στην ζωή της, αδυνατεί να πιστέψει πως δεν κατάφερε να την αποτρέψει. Όπως εξήγησε, ο ίδιος ήταν στην κουζίνα και έτρωγε όταν επέστρεψε η 17χρονη από το σχολείο. Την είδε λίγο αναστατωμένη αλλά υπέθεσε ότι ήταν κουρασμένη. Εκείνη του είπε πως θα πάει για δέκα λεπτά στο αποθηκάκι, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ!

«Γύρισε από το σχολείο και την είδα λίγο στεναχωρημένη. Τη ρώτησα τι είχε, μου είπε τίποτα και πήγε στο δωμάτιό της. Υπέθεσα ότι ήταν κουρασμένη. Μετά από λίγο βγήκε και μου είπε ότι θα πήγαινε στην αποθηκούλα δίπλα από το σπίτι μας για να πάρει κάτι. Πέρασε λίγη ώρα και νόμιζα ότι μιλούσε με καμία φίλη της και ξαφνικά ήρθε μια γειτόνισσα και μου είπε τι είχε γίνει», δήλωσε συντετριμμένος ο αδερφός της ανήλικης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αδελφή του είχε πάρα πολύ άγχος με τις Πανελλήνιες και οι γονείς του μερικές φορές την πίεζαν λίγο παραπάνω. Εκτός αυτού όμως δεν υπήρχαν προβλήματα στην οικογένεια, ενώ δεν γνώριζε να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σχολείο. «Είχε παρέες, δεν ξέρω να αντιμετώπιζε κάποιο θέμα bullying. Δε μας είχε αναφέρει να έχει κάποιο πρόβλημα στο σχολείο. Ήθελε να γίνει στρατιωτικός», είπε ο αδελφός της.

Τα σενάρια περί ερωτικής απογοήτευσης

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το περιβάλλον της κάνουν λόγο για μία ερωτική απογοήτευση, που είχε το τελευταίο διάστημα και την είχε «τσακίσει» ψυχολογικά, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και οι συμμαθητές της 17χρονης, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο, θρηνώντας για τον χαμό της φίλης του. Χθες αλλά και σήμερα, ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός του Δήμου, βρίσκονται στο σχολείο, προκειμένου να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους συμμαθητές της ανήλικης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This