Εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου: Άγνωστοι πυρπόλησαν σχολικά λεωφορεία

Τεράστιες καταστροφές και σε οχήματα πολιτών

Must Read

Σε μάστιγα έχουν μετατραπεί οι εκρήξεις σε οχήματα το τελευταίο διάστημα, που συχνά προκαλούν μεγάλες φθορές και στις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών! Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των αγνώστων βρέθηκαν τα πέντε λεωφορεία ιδιωτικού σχολείου, στου Ζωγράφου.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες, που «χτύπησαν» λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα, βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό τα οχήματα, που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ταξίλου. Ακολούθησαν στιγμές πανικού, με τις φλόγες να καταστρέφουν ολοσχερώς όχι μόνο τα οχήματα που χρησιμοποιούσε το σχολείο για την μεταφορά των μαθητών, αλλά και παρακείμενα αυτοκίνητα και δίκυκλα, που ανήκαν σε κατοίκους.

Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής που ρίχτηκαν στη μάχη, προκειμένου οι φλόγες να μην επεκταθούν περαιτέρω. Το σημείο αποκλείστηκε από άνδρες της Ασφάλειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο της εμπρηστικής επίθεσης εντοπίστηκαν ίχνη από βενζίνη, με τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σοκάρει η μαρτυρία γείτονα

Ο κύριος Παναγιώτης ήταν ξύπνιος την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και μάλιστα είδε τις δύο μηχανές του να τυλίγονται στις φλόγες, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να αποτρέψει το αποτέλεσμα.

«Για εμάς δεν ξημέρωσε καλά η μέρα. Στις 3 περίπου είδα λάμψη από το παράθυρο, βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τα σχολικά να καίγονται από τις μπροστινές ρόδες, που ήταν από την πλευρά του πεζοδρομίου. Αμέσως κατέβηκα κάτω να σώσω τις μηχανές μου, δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Μόλις κατέβηκα καιγόταν ένα αμάξι και η φωτιά προχώρησε προς την αντίθετη πλευρά του δρόμου κι έτσι μπήκα πάλι μέσα να ανεβάσω τις τέντες μου, για να μην αρπάξουν», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Έχουν καεί συνολικά γύρω στα 20 οχήματα. Τέτοια περιστατικά δεν έχουμε ξανά βιώσει στην γειτονιά μας. Οι μηχανές μου έχουν καταστραφεί, κάηκαν τα μέταλλα. Μεγάλη ταλαιπωρία και το σύστημα δεν είναι με το μέρος μας. Θα τρέχω τώρα για τη γραφειοκρατία και να δω αν θα αποζημιωθώ».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This