Σοκ στην Αλεξανδρούπολη! 15χρονoς έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε μπροστά στον πατέρα του!

Ο πατέρας είναι σε κατάσταση σοκ!

Must Read

Μια απίστευτη τραγωδία «χτύπησε» μια οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros, ένας 15χρονος είχε ανέβει στον 5ο όροφο, στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία έμενε, μαζί με τον πατέρα του προκειμένου να κάνουν ορισμένες εργασίες. 

Κάποια στιγμή, ο ανήλικος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια του πατέρα του! Ο τελευταίος είδε την πτώση χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να σώσει το παιδί του!

Ο άτυχος έφηβος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως είναι φυσικό, ο πατέρας είναι σοκαρισμένος και δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει στους αστυνομικούς πώς έγινε το δυστύχημα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Κάτοικος της περιοχές ανέφερε στο newsit.gr:

«Είναι μια τραγωδία. Από ότι μάθαμε το παιδί ανέβηκε με τον πατέρα του να φτιάξουν μια κεραία. Δεν γνωρίζω πώς, αλλά το παιδί πάτησε πάνω σε έναν υαλοπίνακα που βρίσκεται στον φωταγωγό, αυτός έσπασε, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Δυστυχώς ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This