Πάτρα: Ατύχημα για 24χρονο καρναβαλιστή – Έπεσε σε λάκκο 5 μέτρων

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Must Read

Στους ξέφρενους ρυθμούς του Καρναβαλιού ζει τις τελευταίες ημέρες η Πάτρα η οποία έχει βουλιάξει από χιλιάδες επισκέπτες αλλά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Ένας 24χρονος που βρέθηκε με τους φίλους του στην πόλη για το Καρναβάλι της Πάτρας έπεσε από ύψος 5 μέτρων σε λάκκο όταν μπήκε σε αφύλακτο χώρο με ξερά χόρτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το thebest.gr, ο νεαρός μπήκε σε χώρο στην οδό Παντοκράτορος πίσω από το ύψος του Αρχαίου Ωδείου όπου υπάρχουν χόρτα και ανάμεσα σε αυτά υπάρχει ένας μεγάλος λάκκος σαν πηγάδι που είναι αφύλακτος. Αποτέλεσμα ήταν ο 24χρονος να πατήσει μέσα στον λάκκο και να εξαφανιστεί.

Έντρομοι οι φίλοι του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα και η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τον νεαρό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. 

Πηγή φωτογραφίας: thebest.gr

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This