Λέσβος: Ξεχασμένος από τους πάντες 66χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος σπίτι του

Τη σορό του σε προχωρημένη σήψη βρήκε ο γιος του, που είχε να τού μιλήσει μήνες ολόκληρους

Must Read

Αντιμέτωπος με ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε χθες Σάββατο ο γιος ενός 66χρονου άντρα από την Καλλονή Λέσβου, καθώς, επισκεπτόμενος τον πατέρα του στο διαμέρισμά του, βρήκε τη σορό του σε προχωρημένη σήψη κρεμασμένη από μια αυτοσχέδια θηλιά.

Κι ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία, το θέμα είναι πως εδώ και χρόνια κανείς δεν είχε αναζητήσει τον 66χρονο και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να είχε πεθάνει εδώ και αρκετούς μήνες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας stonisi.gr, ο άτυχος άνδρας είχε «κόψει» επαφές με τον γιο και τους υπόλοιπους συγγενείς του τα τελευταία χρόνια και ζούσε ολομόναχος στην Αθήνα και περιστασιακά στο σπίτι του στην Καλλονή, στην περιοχή Σουμουριά.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν για κάποιο σημείωμα που να επιβεβαιώνει την αυτοχειρία, το οποίο, όμως, ακόμα δεν έχει βρεθεί, ενώ μυστήριο καλύπτει και το γιατί επέλεξε να αποτραβηχτεί από την οικογένειά του, ήδη από το 2020.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This