Τραγωδία στην Κρήτη: Ξεψύχησε 33χρονος από κροτίδα!

Ο άντρας σφάδαζε από τους αφόρητους πόνους!

Must Read

Στην απόλυτη θλίψη έχει βυθιστεί μια οικογένεια στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης σήμερα, αντί να χαίρεται και να γιορτάζει την ημέρα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ένας 33χρονος συμμετείχε χθες το βράδυ, τελευταία ημέρα της Αποκριάς, σε εκδηλώσεις που γίνονταν στην περιοχή.

Λίγο μετά τις 21.30 χθες, ο άντρας θέλησε να πετάξει μια κροτίδα αλλά δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να σκάσει επάνω του!

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στα πλευρά. Μάλιστα, μετά το φρικτό περιστατικό διατηρούσε τις αισθήσεις του και σφάδαζε από τους αφόρητους πόνους.

Άμεσα, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση καθώς είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία!

Στο νοσηλευτικό ίδρυμα γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του…

Όπως είναι φυσικό, ο Άγιος Νικόλαος είναι «μουδιασμένος» και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. Φως στις συνθήκες του θανάτου του θα δώσουν αυτόπτες μάρτυρες που θα καταθέσουν όσα έγιναν.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This