Στο αυτόφωρο οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για σοβαρή διατάραξη ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και φωτοβολίδων

Must Read

Σήμερα θα βρεθούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης τα 49 άτομα που συνελήφθησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετική Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Πρόκειται για 31 άνδρες και 18 γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 30 ετών σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για σοβαρή διατάραξη ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και φωτοβολίδων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ναυτικοί πυρσοί, ξύλινα κοντάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πυροσβεστήρες, βαριοπούλες.

Είχε προηγηθεί το Σάββατο η αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου στην Αθήνα όπου έγιναν τρεις συλλήψεις ενώ εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, ρόπαλα, άδεια μπουκάλια για βόμβες μολότοφ.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

ΑΠΘ: Ασκήθηκαν διώξεις στους 49 συλληφθέντες – Θα δικαστούν στο Αυτόφωρο

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 49 προσαγωγές στο ΑΠΘ – Βαριοπούλα και κοντάρια βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. κατά την έφοδο

Διπλή ανακοίνωση ΚΝΕ για τους συλληφθέντες στο ΑΠΘ: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους φοιτητές ως “εγκληματίες”»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This