Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος που ασέλγησε στην ανήλικη ανιψιά του

Κατέγραφε σε βίντεο τις νοσηρές του πράξεις - Στο ίδιο δωμάτιο κοιμόταν η ανήλικη κόρη του!

Must Read

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης κάθισε ένας 55χρονος άνδρας, που κατηγορείται πως ασέλγησε στην ανήλικη ανιψιά του και μάλιστα δεν δίσταζε να καταγράφει τα όσα φρικτά της έκανε, σε βίντεο! Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Πρωτόδικα, στον 55χρονο είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών ωστόσο, μέχρι σήμερα, ήταν ελεύθερος καθώς η ποινή είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, όλα έγιναν το Φεβρουάριο του 2018, σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο άνδρας φέρεται να μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν η 16χρονη ανιψιά του, μαζί με την 12χρονη κόρη του και αφού την άγγιξε σε διάφορα σημεία του σώματός της, στη συνέχεια έβαλε τα χέρια του μέσα από το εσώρουχό της. Μάλιστα, εκτιμάται πως η ίδια πράξη έγινε τρεις φορές μέσα στο ίδιο βράδυ, την ώρα που στο κάτω κρεβάτι της «κουκέτας» κοιμόταν η ανήλικη κόρη του!

Η ανήλικη ανιψιά του αντιλήφθηκε τα όσα νοσηρά της έκανε ο θείος της και την επόμενη κιόλας ημέρα τα εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της. Έντρομοι, οι δυο τους προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, με συνέπεια ο 55χρονος να συλληφθεί.

Το «αρχείο» της φρίκης που διατηρούσε στο σπίτι του

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, από την οποία προέκυψε πως ο σάτυρος κατέγραφε με το κινητό του τα όσα φρικτά έκανε στο κορμάκι του παιδιού. Ο ίδιος φρόντισε να «κλειδώσει» την συσκευή του, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα βίντεο που είχαν διάρκεια αρκετών λεπτών.

Ο ίδιος, στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, χωρίς ωστόσο να πείσει το δικαστήριο.

Στο δικαστήριο επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα όταν ο 55χρονος βγήκε από τη δικαστική αίθουσα με χειροπέδες, ώστε να οδηγηθεί στη φυλακή, η μητέρα της -τότε- ανήλικης του φώναξε «να θυμάσαι το όνομα της κόρης μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This