Νέο κύκλωμα μαστροπείας – Η 25χρονη Μαρία, ο ταξιτζής και ο σύντροφος

Στην δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμη 6 άτομα

Must Read

Νέα φρικώδης υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων στην χώρα με επικεφαλής του κυκλώματος μια γυναίκα. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 4 συλλήψεις για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή μιας εκ των κοριτσιών μίλησε στις Αρχές και αναφέρθηκε στα ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση είχε η 25χρονη Μαρία η οποία, μαζί με ακόμη 3 άτομα (δύο άνδρες και μια γυναίκα) εξωθούσαν τις ανήλικες στην πορνεία λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα.

Η 25χρονη ανέπτυσσε επαφή με τις ανήλικες από το καλοκαίρι του 2023 και τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζαν.

Για τις «υπηρεσίες» της η Μαρία φέρεται να ελάμβανε 50 έως 100 ευρώ ανάλογα με όσα έπαιρναν οι ανήλικες (200 – 400 ευρώ). Πολλές φορές εκτελούσε και ρόλο συνοδού πηγαίνοντας οι ίδια τα κορίτσια στα ραντεβού.

Η25χρονη, προκειμένου να μην πέσει στα «ραντάρ» της Αστυνομίας, άλλαζε συχνά διευθύνσεις (εντοπίστηκε στην Πετρούπολη) ενώ φέρεται κατά το παρελθόν να πραγματοποιούσε και η ίδια ερωτικά ραντεβού.

Κάποιοι πελάτες σε συνεννόηση με την 25χρονη Μαρία παρείχαν ως αμοιβή αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα, κοκαΐνη. Ο αριθμός των πελατών είναι ακόμη απροσδιόριστος με την έρευνα των Αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η 25χρονη Μαρία

Ο ταξιτζής και ο σύντροφος

Δύο από τους κατηγορουμένους φέρονται να μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία, όπου ελάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις, με τα αυτοκίνητά τους.

Ένας, μάλιστα, είναι ταξιτζής ενώ ο δεύτερος διατηρούσε σχέση με την 25χρονη.

 

 

Έχει συλληφθεί και μια 21χρονη, η οποία κατηγορείται ότι προήγαγε στην πορνεία μια εκ των ανηλίκων λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.

Στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί συμπεριλαμβάνονται ακόμη 6 άτομα.

 

 

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και ποια είναι η είδηση;
    Μια κανονικότητα είναι όλο αυτό πλέον, μια κανονικοτητα και με τη βούλα “Μίχου¨ δηλδή της ΝΔ, οπότε μηδεν εις το πηλίκον!
    Η Κυρία (Αλβανίς ή αγαπητή Ρομά μάλλον) θα εγγραφεί εις τα μπλε κομματικά βιβλία της περιοχής και θα πάρει το ΟΚ για τα επόμενα βήματά της στο Δημόσιο χώρο …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This