Συγκίνηση: Συνταξιούχος στην Κατερίνη δώρισε ασθενοφόρο στη μνήμη του γιου της που «έφυγε» πρόωρα

«Και ένα άτομο να σωθεί φτάνει», τόνισε

Must Read

Μια πράξη αλληλεγγύης προς την πόλη της τιμώντας την ίδια στιγμή τον γιο της που έφυγε μόλις στα 56 του χρόνια από τη ζωή έκανε μια συνταξιούχος στην Κατερίνη. Συγκεκριμένα, η κυρία Ειρήνη Παρασκευοπούλου δώρισε στην κοινότητά της ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε βίντεο:




Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η κ. Παρασκευοπούλου ανέφερε:

«Έχει ένα χρόνο που έδωσα την παραγγελία για ένα ασθενοφόρο. Με οδήγησε σε αυτή την απόφαση το ίδιο το παιδί μου, ο χαμός του, που έφυγε άδικα. Ευτυχώς οι γιατροί βοήθησαν πάρα πολύ, τον βοήθησαν πολύ εδώ στο νοσοκομείο και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στον Άγιο Δημήτριο. Την ώρα που έφυγα από εκεί, μετά από ένα μήνα, έγραφα στο βιβλίο ευχαριστιών…αυτή η φιλοξενία με βοήθησε να ξεκινήσω κι εγώ κάτι.

Αυτά τα χρήματα δεν ήταν οικονομίας, ήταν το αίμα του πατέρα μου, και ο ίδιος ο Παναγιώτης, ο γιος μου που έφυγε, έλεγε έχω ήρωα παππού. Ο πατέρας μου ήταν στο στρατό, είχαν πάει στην Αλβανία και στην τελευταία μάχη, πήγε να γλιτώσει κάποιον από ένα κοντινό χωριό, έφαγε σφαίρα στο αυτί και τελείωσε…».




 

Τότε το ελληνικό κράτος έδωσε 15 στρέμματα στην οικογένεια. Όταν έγινε αναγκαστική απαλλοτρίωση για την κατασκευή αυτοκινητόδρομου η κυρία Μαρία τακτοποίησε κάποιες εκκρεμότητες και άφησε τα υπόλοιπα χρήματα στην τράπεζα, τα οποία τώρα χρησιμοποίησε για την αγορά και δωρεά του ασθενοφόρου.

Καταλήγοντας, η ίδια συγκινεί όταν λέει: «Και ένα άτομο να προλάβουμε, φτάνει».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This