«Να βρεθεί το κτήνος που κακοποίησε το σκύλο μου» λέει ο ιδιοκτήτης του χάσκι Όλιβερ

Για περίεργη μυστικοπάθεια σχετικά με το άτομο σε βάρος του οποίου κατατέθηκε πριν λίγες μέρες ποινική δίωξη έκανε λόγο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων - Τι είπε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη ταβέρνας που θεωρήθηκε ύποπτος

Must Read

Να αποκαλυφθεί ποιος είναι το άτομο που βασάνισε το χάσκι Όλιβερ στην Αράχοβα με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει θέλει ο ιδιοκτήτης του.

Σε δηλώσεις του στο Mega ανέφερε πως αρχικά και ο ίδιος νόμιζε πως το άτυχο τετράποδο είχε πέσει θύμα αγέλης άλλων ζώων.

«Να βρεθεί το κτήνος που κακοποίησε μέχρι θανάτου το σκύλο μου. Να βρεθεί ο δράστης. Αυτό θέλω μόνο. Δεν σας κρύβω ότι είχα αρχίσει κι εγώ να πιστεύω ότι η εκδοχή με την αγέλη ζώων ήταν παγιωμένη. Τελικά ο εισαγγελέας έκανε την ανατροπή. Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη», είπε.

Δείτε τις δηλώσεις του:




Για μια περίεργη μυστικοπάθεια σχετικά με το άτομο σε βάρος του οποίου κατατέθηκε πριν λίγες μέρες ποινική δίωξη για την υπόθεση έκανε λόγο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου. Όπως αναφέρει, θα το πάει μέχρι τέλους ενώ δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξη.

Η δικηγόρος φιλοζωικών οργανώσεων, Ανθούλα Ανόσογλου, σημειώνει σε δηλώσεις της πως από την αρχή οι φιλοζωικές οργανώσεις μιλούσαν για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. «Εμείς από την αρχή επιμέναμε, προς συγκεκριμένο πρόσωπο. Όλα τα αιτήματα αφορούσαν αυτόν. Η Δικαιοσύνη θα αποδώσει το αν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι κατηγορούμενος ή όχι. Είναι στα χέρια της Ανακρίτριας», λέει.

Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος του ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας στην Αράχωβα ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο ως ύποπτος. 

«Μετά από 4 μήνες διασυρμού (του εντολέα μου) με ψευδείς πληροφορίες που διαχέονται σε όλο το διαδίκτυο, πλέον με πολύ ταχείς διαδικασίες οι φάκελοι είναι στον εισαγγελέα κι έχουν ξεκινήσει προκαταρτικές εξετάσεις. Δεν κρίθηκε ποτέ ούτε καν ύποπτος, γιατί δεν υπάρχει η ελάχιστη ένδειξη. Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του».

Καταλήγοντας η ίδια είπε πως ο πελάτης της έχει συγκεντρώσει διάφορα στοιχεία όλο αυτό το διάστημα που η υπόθεση έχει δει το φως της δημοσιότητας.




Δείτε επίσης:

«Η αλήθεια θα λάμψει» – Τι αποκαλύπτει η κτηνίατρος που διέγνωσε την κακοποίηση του Όλιβερ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This