Ζήτησε βοήθεια γιατί χάθηκε και άνδρας προσπάθησε να την βιάσει στον δρόμο

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι μεταξύ τους γνωστοί

Must Read

Τον τρόμο έζησε μια 27χρονη στο Πήλιο όταν γνωστός της επιχείρησε να την βιάσει στην μέση του δρόμου όταν χάθηκε και του ζήτησε βοήθεια. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας καταδίκασε τον 68χρονο από τον Βόλο για απόπειρα βιασμού στις 18 Δεκεμβρίου του 2021.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, η 27χρονη τότε διασκέδαζε με την παρέα της σε κατάστημα της περιοχής όταν αποφάσισε κάποια στιγμή να φύγει μόνη της πεζή.

Ωστόσο, η γυναίκα χάθηκε και κάλεσε τρεις γνωστούς της για να την βοηθήσουν. Όταν δεν απάντησε κανελλις, κάλεσε τον κατηγορούμενο που δέχτηκε να πάει με το αμάξι του για να την βοηθήσει.

Ο κατηγορούμενος αρχικά την χτύπησε και στην συνέχεια επιχείρησε τον βιασμό της μέσα στο όχημά του.

Στο δικαστήριο αρνήθηκε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και δήλωσε ότι η γυναίκα δημιουργεί προβλήματα με την συμπεριφορά της. Εκείνο το βράδυ το μόνο που έκανε ήταν να σηκωθεί και να φύγει και να την αφήσει μόνη της.

Ανάλογη ήταν η κατάθεση της συντρόφου του. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι μεταξύ τους γνωστοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This