Θεσσαλία: Μεγαλογαιοκτήμονας βίαζε 11χρονη!

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 10 χρόνια ώστε η κοπέλα να καταγγείλει την κακοποίηση που υπέστη

Must Read

Μια υπόθεση που θυμίζει… φεουδαρχία, είδε το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλία, σύμφωνα με την οποία, ένας 57χρονος μεγαλογαιοκτήμονας, πριν από δέκα χρόνια, ασελγούσε στο άγουρο κορμί μιας 11χρονης κοπέλας!

Μπορεί να πέρασαν 10 έτη από εκείνο το εφιαλτικό σκηνικό, ωστόσο η 21χρονη σήμερα κοπέλα, βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τον τότε κακοποιητή της, ο οποίος και αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ανήλικης!

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν η 11χρονη ήρθε στην Ελλάδα με τη μητέρα της και τα μεγαλύτερα αδέλφια της, σε ηλικία μόλις οκτώ ετών και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλία. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρθηκαν στο STAR, ήδη από το 2012, η μητέρα της άρχισε να εργάζεται ως εργάτρια γης σε χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα, ο οποίος μέχρι σήμερα καλλιεργεί προϊόντα στην περιοχή.

Με τα χρόνια, η μητέρα ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με το μεγαλογαιοκτήμονα, ο οποίος όπως φαίνεται, σύμφωνα με την καταγγελία, τις εκμεταλλεύτηκε με σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη της τότε ανήλικης, ώστε να ασελγήσει σε βάρος της!

Μάλιστα, ο μεγαλογαιοκτήμονας, φέρεται να έκανε αρκετά δώρα τόσο στην ίδια, όσο και στα μέλη της οικογένειάς της, ώστε να κερδίσει την εύνοια τους. Τότε, ήταν και που την βίασε αρκετές φορές, προσπαθώντας να την πείσει ότι δεν της φέρονται σωστά στο σπίτι της προκειμένου να το εγκαταλείψει, ενώ την διαβεβαίωνε ότι θα την ενίσχυε εκείνος οικονομικά.

Τελικά, το κορίτσι αναγκάστηκε να φτάσει 17 χρονών ώστε να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια στη μητέρα της, προχωρώντας στην αντίστοιχη καταγγελία που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This