Άγρια δολοφονία στα Ιωάννινα: Το θύμα βρέθηκε σε σακούλες σκουπιδιών, μαζί με χειροπέδες και όπλο!

Ηλικιωμένος ειδοποίησε την αστυνομία. Δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση στην περιοχή

Must Read

Θρίλερ με τη δολοφονία-μυστήριο ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων -μέχρι στιγμής- στα Ιωάννινα. Οι δράστες φαίνεται πως δεν διέπραξαν επί τόπου το έγκλημα, αλλά μετέφεραν τη σορό στο σημείο που βρέθηκε σήμερα το πρωί. 

Αποκλεισμένο και γεμάτο αστυνομικούς είναι το σημείο όπου ηλικιωμένος εντόπισε το μακάβριο εύρημα. Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Μάλιστα, είχε στο αριστερό του χέρι δεμένο ζευγάρι χειροπέδες που στην άλλη του άκρη βρισκόταν ένα όπλο δεμένο. Στο σώμα του φαίνεται πως έχει τραύματα. Άγνωστο παραμένει για την ώρα, αν αυτό το όπλο χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του άνδρα. 

 

Το πτώμα προεξείχε από τις σακούλες σκουπιδιών και εντοπίστηκε από έναν περαστικό στα Γιάννενα που ειδοποίησε την αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς στη σκέψη πως έχουν να κάνουν με έγκλημα. Με τους δράστες να σκοτώνουν το θύμα τους και να προσπαθούν να συσκοτίσουν το τοπίο της δολοφονίας, για να κερδίσουν χρόνο. Ο θάνατός του, φαίνεται να σημειώθηκε σχετικά πρόσφατα. Όλα αυτά όμως αναμένεται να διαπιστωθούν στην πορεία, όπως και η ταυτότητα του θύματος.

 




 

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, όταν εντοπίστηκε το πτώμα ενός άντρα, τυλιγμένο μέσα σε μαύρες σακούλες, στο δασάκι Φρόντζου. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ένας Γιαννιώτης, που έκανε τον πρωινό του περίπατο, και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στα Γιάννενα δεν είχε δηλωθεί το τελευταίο διάστημα κάποια εξαφάνιση. Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει αποτυπώματα στην περιοχή, ώστε να λύσει το παζλ της φρικιαστικής υπόθεσης.

 




Διαβάστε ακόμα:

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε ακέφαλη σορός άνδρα σε σακούλα σκουπιδιών! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This