«Όταν πέθανε η Μαλένα η Ρούλα ήταν στον κόσμο της» κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Τι είπε για την πρώην νύφη του, την σχέση της με τον γιο του, την ψυχολογική της κατάσταση - Μήνυση στη δικηγόρο του Δασκαλάκη κατέθεσε η Πισπιρίγκου

Must Read

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Προηγουμένως είχε συνεχιστεί για δεύτερη μέρα η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ενώ ο συνήγορος της κατηγορουμένης είπε πως θα υποβάλλει μήνυση κατά της συνηγόρου του πρώην συζύγου της.



«Ήταν υπόδειγμα, ήταν άψογη σε ό,τι αφορά τα παιδιά η κατηγορούμενη», ανέφερε, μεταξύ άλλων ενώπιον του δικαστηρίου.

Σχετικά με τον γάμο είπε:

«Παντρεύτηκαν γιατί έμεινε έγκυος στην Τζωρτζίνα η κατηγορούμενη. Του είπα να αναγνωρίσει το παιδί και να δει αργότερα τι θα κάνει. Εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια, όποτε εγώ στήριξα την επιλογή του».

Περιγράφοντας την ημέρα που πέθανε η Μαλένα ανέφερε:

«Έμαθα από τον αδελφό μου πως το παιδί πέθανε. Όταν έφτασα ήταν συντετριμμένοι. Ο γιος μου έκλαιγε, η κατηγορούμενη ήταν λίγο στον κόσμο της, κοίταζε το κινητό, ήταν σε κατάσταση σοκ. Αυτό διαπίστωσα εγώ εκείνη τη στιγμή. Μου περιέγραψαν τι έγινε με τους γιατρούς. Η κατηγορούμενη δεν μου είπε κάτι, ρωτούσα το γιο μου. Προσπαθούσαν πάντως να βρουν τα αίτια. Ό,τι έμαθα ήταν από το γιο μου και τον αδελφό μου».

Αναφορικά με την σχέση του γιου του με την 35χρονη κατηγορούμενη:

«Μετά όμως η κατηγορούμενη έκανε μια σχέση και ο γιος μου δεν μπορούσε να το συγχωρέσει. Εγώ του είπα τα παιδιά πάνω απ’ όλα, του είπα και για τη διατροφή. Προσπάθησα να τον αποτρέψω από το να χωρίσει. Με πήρε και η κατηγορούμενη και μου είπε «σας παρακαλώ κύριε Γιώργο βοηθήστε με να μη χωρίσω». Εγώ της είπα “αν δε θέλει ο Μάνος, προχώρα τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουμε όλοι”».




Ο κ. Γιώργος μίλησε και την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις συμβουλές που της έδωσε. «Εγώ κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί όλα αυτά με τους δυο θανάτους και τον χωρισμό. Με πήρε ο πατριός της και με ενημέρωσε και της είπα ότι “ρε κορίτσι μου μήπως χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό για να τα διαχειριστείς όλα αυτά”. Και μου είπε “κύριε Γιώργο δεν είμαι τρελή”. Εκείνη μου ανέφερε μόνο ότι θέλει να φύγει από την Πάτρα να μείνει αλλού, κάτι αόριστα πράγματα που καταλάβαινα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την ψυχολογία της».

Ο συνήγορος της Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας, ζήτησε από το δικαστήριο να διακόψει τη συνεδρίαση ώστε να μπορεί να παρασταθεί στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς σήμερα συνεχίζει την αγόρευση του στην δίκη για την Τζωρτζίνα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «σκάνδαλο» να δικάζεται η εντολέας του για το ίδιο αδίκημα «συγχρόνως σε δύο δικαστήρια».

Όπως ανέφερε ο συνήγορος στο δικαστήριο «ενώ ακούγατε την αγόρευσή μου από τη δίπλα αίθουσα, αποφασίσατε να συνεχίσετε την εξέταση του μάρτυρα Δασκαλάκη (σ.σ.: εννοεί χωρίς την κατηγορουμένη και τον συνήγορό της παρόντες). Θα σας παρακαλέσω για να μη διακοπεί η διαδικασία να μου επιτρέψτε να εξετάσω κι εγώ τον κ. Δασκαλάκη. Είμαι στη διπλανή αίθουσα και την υπερασπίζομαι. Θα γραφτούν βιβλία για την ιστορία αυτή».

Την αποδοχή του αιτήματος του κ. Κούγια ζήτησε η εισαγγελέας Έδρας ώστε να εξεταστεί ο Δασκαλάκης από τον συνήγορο σε άλλη δικάσιμο. Το δικαστήριο προχώρησε σε διακοπή της σημερινής συνεδρίασης.




Ο συνήγορος της κατηγορουμένης δήλωσε στο δικαστήριο πως η Πισπιρίγκου υποβάλλει μήνυση κατά της Εύας Αμπάζη, διορισθείσας από το δικαστήριο, δικηγόρου του πατέρα των τριών κοριτσιών Μάνου Δασκαλάκη, σχετικά με το αίτημα για μέτρα προστασίας από την κατηγορουμένη, που υπέβαλε νωρίτερα στο δικαστήριο η συνήγορος.

«Η κατηγορουμένη μηνύει την συνήγορο του κ. Δασκαλάκη. Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό, ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη; Την μηνύει για συκοφαντική δυσφήμηση», ανέφερε ο κ. Κούγιας προκαλώντας την αντίδραση της κ. Αμπάζη η οποία δήλωσε πως επιφυλάσσεται να υποβάλει μήνυση και αυτή κατά της πλευράς της κατηγορουμένης.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της διακόπηκε για τις 5 Απριλίου ώστε να συνεχιστεί η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη παρουσία της 35χρονης αλλά και του συνηγόρου της.

Δείτε επίσης:

Καταθέτει για δεύτερη ημέρα ο Μάνος Δασκαλάκης: «Συνδέω πλέον τους θανάτους των παιδιών μας με τους χωρισμούς!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This