Δικαίωση ζητάει ο 21χρονος Δημήτρης που επέζησε από την τραγωδία στα Τέμπη

Ήταν στο δεύτερο βαγόνι και ταξίδευε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη

Must Read

Με τους δικούς τους εφιάλτες παλεύουν εδώ και ένα χρόνο όσοι διασώθηκαν από το μακελειό στα Τέμπη, ζητώντας και εκείνοι δικαίωση.

Συγκλονίζει με τα όσα είπε ο 21χρονος Δημήτρης Kωσταρέλος που βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας και ταξίδευε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Για δύο μήνες μπαινόβγαινε σε νοσοκομεία, ενώ για έναν ολόκληρο χρόνο ζει με τύψεις γιατί εκείνος κατάφερε και επέζησε!

«Για μένα δικαίωση είναι να ξέρω ότι θα δημιουργηθεί μια ελεγκτική αρχή για το ο,τιδήποτε, είτε δημόσια δομή η οποία είναι ανεξάρτητη από το κράτος, θα ελέγχει πριν δοθεί κάτι στους πολίτες και θα ξέρω ότι είμαι ασφαλής», δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Εν τω μεταξύ ο σύζυγος της Βασιλικής Χλωρού που σκοτώθηκε στα Τέμπη, Χρήστος Κωνσταντινίδης, βρέθηκε ξανά στον εφέτη ανακριτή στη Λάρισα και του παρέδωσε νέα στοιχεία για τις συνθήκες της έκρηξης, στη σύγκρουση των δύο τρένων.

Όπως δήλωσε: «Τα στοιχεία αφορούν και τα υλικά που υπήρχαν και δημιούργησαν την έκρηξη και ο τρόπος που έγινε και οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί τις πρώτες ώρες του εγκλήματος και της πρώτες μέρες της διαμόρφωσης, όλων των ενεργειών που έγιναν εκεί».

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This