Νέα διάσταση στις αποκαλύψεις Εστίας και Νewsbreak για τις μονταρισμένες συνομιλίες στα Τέμπη

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης σκοτώθηκε σε τροχαίο τρεις μόλις ημέρες προτού δώσει κατάθεση

Must Read

Η μονταζιέρα και η παραποίηση των συνομιλών την νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη προσδίδουν νέα συγκλονιστική διάσταση στις αποκαλύψεις που είχε κάνει το Νewsbreak και η εφημερίδα Εστία της Κυριακής για τον αδόκητο θάνατο του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ. Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λαγονήσι τρεις μόλις ημέρες προτού δώσει κατάθεση για το μοντάρισμα των διαλόγων του σταθμάρχη Λάρισας με τους μηχανοδηγούς.

«Βόμβα» από την Εστία: Η κατάθεση του νεκρού ελεγκτή για τα Τέμπη

Ο 66χρονος έχασε την ζωή του έναν μήνα μετά την σύγκρουση των αμαξοστοιχιών. Eίχε δεχτεί πιέσεις από «αδίστακτους» να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, που αποτελούν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας για το έγκλημα στα Τέμπη.

«Δεν μπορούσε να πει “όχι” σε αυτούς που διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές… Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας» δήλωσε μάρτυρας και πρώην στέλεχος του ΟΣΕ που καταγγέλλει ότι παραποιήθηκαν στοιχεία.

Η αποκάλυψη της κυβερνητικής μονταζιέρας έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό καθώς αποτέλεσε την θρυαλίδα για ραγδαίες εξελίξεις. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έριξε στο τραπέζι την πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την αντιπολίτευση να συναινεί. Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού και την διεξαγωγή εκλογών υπό διεθνή επιτήρηση.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Ο άλλος όμως την κουνάει φανερά. Είναι ο μόνος στο στρατόπεδο της Θήβας, που δεν φοβάται να σκύψει για να πιάσει το σαπούνι. Με τον Κασελάκη στα τέσσερα, που στο καλό θα πάει αυτή η χώρα;

      • Σίγουρα και δηλωμένα είναι πούστης πούστης ο Στέφανος. Δεν θα λέμε γκει για να ακούγονται ευχάριστα κάποιες λέξεις. Πούστης όπως ξέραμε από παλιά.

  1. Θεωρίες συνομωσίας της βρόμικης αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΗΠΑ και οι νταβατζήδες του Ελληνικού συστήματος εξουσίας, θέλουν ο επόμενος Πρωθυπουργός να κουνάει την αχλαδιά. Αυτό είναι το ζητούμενο για αυτούς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This