Συναγερμός στην Κυψέλη: Αδερφός μαθητή τραυμάτισε έναν ανήλικο και τον διευθυντή του σχολείου!

Must Read

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε γυμνάσιο στην Κυψέλη, όταν αδελφός ενός μαθητή μπήκε στο σχολείο με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε έναν μαθητή από την Νιγηρία καθώς και τον διευθυντή!

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8.30 το πρωί, όταν ο 19χρονος Γεωργιανός μπήκε στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Κυψέλη και κραδαίνοντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, έσπειρε τον πανικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της επίθεσης αφορά στη διαμάχη που είχε ο αδελφός του δράστη με τον μαθητή από την Νιγηρία. Τα δύο παιδιά είχαν μαλώσει και σήμερα ο μεγάλος αδερφός αποφάσισε να λύσει την κατάσταση. Μπήκε στο σχολείο και χτύπησε τον μαθητή από τη Νιγηρία με ένα σφυρί, ενώ στη συνέχεια τραυμάτισε με ένα μαχαίρι τον διευθυντή του σχολείου.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και τόσο ο ανήλικος τραυματίας, όσο και ο εκπαιδευτικός, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Παράλληλα, στο σχολείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, που φόρεσαν χειροπέδες στον δράστη της επίθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This