Καταγγελία 43χρονης στον Χολαργό: Με συνόδευσε στο σπίτι μου και με βίασε

Αναζητείται ο 45χρονος φερόμενος ως δράστης

Must Read

Μια ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. Ένας 45χρονος καταγγέλθηκε από μια 43χρονη ότι προθυμοποιήθηκε να την συνοδεύσει στο σπίτι της από κατάστημα εστίασης στον Χολαργό. Η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και ήθελε να αποχωρήσει. Ωστόσο, ο άνδρας μπήκε μέσα στην οικία της, και την βίασε κατά φύσιν και πάρα φύσιν.

Όπως προκύπτει από την δικογραφία, η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Στις 15:00 η 43χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού και κατήγγειλε ότι: «Περί ώρα 04:00 της 23/03/2024, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Χολαργό, ύστερα από ζαλάδα και εμετό προερχόμενων από κατανάλωση αλκοόλ, o 45χρονος προσφέρθηκε να την συνοδεύσει στο διαμέρισμά 1ου ορόφου, όπου αυτή διαμένει.

Η παθούσα συμφώνησε και μετά την άφιξή τους στο εν λόγω διαμέρισμα, ο δράστης αρχικά εισήλθε σε αυτό, χωρίς τη θέληση της παθούσας και κατόπιν την εξανάγκασε σε συνουσία, καθώς τη βίασε τόσο κατά φύσιν όσο και παρά φύσιν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εν λόγω αξιόποινης πράξης, η παθούσα φώναζε και αντιδρούσε, ενώ, όταν αυτή ολοκληρώθηκε, ο δράστης αποχώρησε και η παθούσα αποκοιμήθηκε, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη, συνέπεια του σοκ που υπέστη».

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 45χρονου στον Χολαργό για να τον συλλάβουν, ωστόσο, δεν κατάφεραν να τον βρουν. Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ: «Δράστης αναζητήθηκε να συλληφθεί, εντός ορίων αυτοφώρου, λήγοντος την 23:59 ώρα της 24/03/2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατό μέχρι τη σύνταξη του παρόντος. Στην παθούσα χορηγήθηκε έγγραφο για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This