Απίστευτος ένοικος πολυκατοικίας «κατέβασε» το ρεύμα και εγκλώβισε διαρρήκτες σε ασανσέρ!

Τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν μια περιπέτεια

Must Read

Αποφασισμένος να μην αφήσει τους τρεις διαρρήκτες που εισέβαλλαν στην πολυκατοικία που διαμένει στην Λάρισα ήταν ένας ένοικος και έτσι βρήκε έναν απίστευτο τρόπο να τους σταματήσει ώστε να μην διαφύγουν και να την γλιτώσουν έτσι απλά.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής οι κακοποιοί είχαν εισβάλλει στην πολυκατοικία περίπου στις 3 το πρωί. Ο έξυπνος ένοικος άκουσε φασαρία και θορύβους και σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να «δράσει»!

Έτσι κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας και έκλεισε την παροχή ρεύματος με απώτερο σκοπό να εγκλωβίσει τους διαρρήκτες μέσα στο ασανσέρ!

Στη συνέχεια ανέβηκε στον 2ο όροφο και άκουσε τους εγκλωβισμένους να συνομιλούν. Την ίδια στιγμή, άκουσε την είσοδο της πολυκατοικίας να ανοίγει ξανά καθώς φαίνεται πως οι δράστες είχαν ειδοποιήσει συνεργούς τους. Ο ένοικος έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή οι φερόμενοι ως συνεργοί. Λίγο αργότερα κάλεσε την ΕΛΑΣ.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη παραβίασης από κόφτη μετάλλων στην πόρτα της ταράτσας της πολυκατοικίας. Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, δεν είχαν παραβιάσει την πόρτα του διαμερίσματος του 6ου ορόφου.

Λίγο πριν τις 6 το πρωί, ο ένοικος έθεσε ξανά σε λειτουργία τον ανελκυστήρα με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δράστες ηλικίας 31, 38 και 47 ετών αντίστοιχα οι οποίοι ήταν γνώριμοι των αρχών από παλιότερες κλοπές. Μάλιστα, οι δύο απώθησαν τους αστυνομικούς ενώ ο τρίτος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τον κόφτη για να τους χτυπήσει!

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και είδη απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους (κόφτης, περιλαίμια, γάντια κ.ά.).Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και βία κατά υπαλλήλων.

Χθες οδηγήθηκαν στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας αλλά η δίκη πήρε αναβολή καθώς δεν εμφανίστηκε  ο ιδιοκτήτης τους διαμερίσματος, τον οποίο επιθυμούν να αποζημιώσουν όπως υποστήριξαν! Η δίκη έχει προγραμματιστεί για την 1η Απριλίου.

Μέχρι τότε πάντως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This