Τέμπη: Απειλές για τη ζωή του καταγγέλλει πως δέχεται ο σταθμάρχης των Παλαιοφαρσάλων!

Ένας από τους βασικούς μάρτυρες για την τραγωδία στα Τέμπη, που κάποιοι προσπαθούν να τον εκφοβίσουν

Must Read

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο σταθμάρχης των Παλαιοφαρσάλων, Γιώργος Ζήντρος, που αποτελεί έναν από τους βασικούς μάρτυρες για την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως αποκάλυψε ο έμπειρος σταθμάρχης, ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στον σταθμό της Λάρισας μόλις αντιλήφθηκε τι έγινε, δέχεται απειλές για τη ζωή του!

Να σημειωθεί πως εδώ και ένα χρόνο καταθέτει στοιχεία στον εφέτη ανακριτή για την απουσία τηλεδιοίκησης στη Λάρισα και για τις ελλείψεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ο Γιώργος Ζήντρος αναστατωμένος συνδέει ευθέως τις απειλές που δέχεται με την έρευνα για τα Τέμπη και τα στοιχεία που καταθέτει. Όπως υποστηρίζει κάποιοι προσπαθούν να τον εκφοβίσουν για να μην μιλήσει.

Μιλώντας στο STAR και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου είπε για τις απειλές:

«Στο τηλέφωνο, με απόκρυψη. Καλέσανε τρεις φορές. Την τρίτη φορά το σήκωσα και μου έβαλε το τραγούδι ”Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο”. Κατευθείαν το έκλεισα. Δε με ξαναενόχλησαν βέβαια».

Ήδη έχει ενημερώσει για τις τηλεφωνικές απειλές που δέχεται, την αστυνομία.




Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το έγκλημα των Τεμπών είναι η αρχή του τέλους!! Ο κόσμος σας σιχάθηκε!!! Έχουμε το πιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στον κόσμο!!!!! Άριστοι στην διαπλοκή και στο ψέμα!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This