Καρδίτσα: Από τι πέθανε η 85χρονη που εντοπίστηκε νεκρή και χωρίς κεφάλι!

Ιδιαίτερα αποκρουστικό το θέαμα -Σοκαρίστηκαν συγχωριανοί της και αστυνομικοί!

Must Read

Ανατράπηκαν οι εκτιμήσεις γύρω από τον φρικτό θάνατο μιας 85χρονης στο σπίτι της στην κοινότητα Καταφυλλίου στην Αργιθέα Καρδίτσας

Σοκ: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα γυναίκας σε χωριό της Καρδίτσας!

Η σορός της άτυχης ηλικιωμένης είχε εντοπιστεί χθες το βράδυ από συγχωριανό της ο οποίος βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς το άψυχο σώμα ήταν ακέφαλο! Οι κάτοικοι του χωριού προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την γυναίκα και δεν μπορούσαν. Γι’αυτό θορυβήθηκαν και έσπευσαν στο σπίτι της το οποίο βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο του χωριού. Το σπίτι της γυναίκας δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν είχε φως. 

Στο σημειο έσπευσαν αγροτικός γιατρός καθώς και αστυνομικοί. Μάλιστα, όλοι σοκαρίστηκαν καθώς το θέαμα της νεκρής γυναίκας ήταν πραγματικά μακάβριο και αποκρουστικό!

Τα αίτια του θανάτου

Οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ανέφεραν πως η γυναίκα είχε χάσει την ζωή της όταν κατασπαράχθηκε από άγριο ζώο!

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση άλλαξε τα δεδομένα. Όπως διαπιστώθηκε, η 85χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή πριν την επίθεση του ζώου. Μάλιστα, εικάζεται πως ο θάνατός της επήλθε μια μέρα πριν.  Άλλωστε, στο σώμα δεν υπήρχαν ακόμα σημάδια σήψης.

Το ζώο που της επιτέθηκε ήταν πιθανότατα λύκος ο οποίος της έκοψε το κεφάλι αλλά και κάποια άλλα μέρη του σώματός της! Μάλιστα, το κεφάλι δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τους αστυνομικούς! Πηγές αναφέρουν πως πριν από μερικές μέρες λύκος είχε εισβάλλει στη στάνη της και είχε φάει μια κατσίκα!

Γενικά, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, η περιοχή έχει λύκους.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 85χρονης θα διαπιστωθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τι λέει ο πρόεδρος της κοινότητας

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε. Δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες. Θα το δει ο ιατροδικαστής. Ο γιος μου έφτασε πρώτα στο σπίτι της γυναίκας. Βρήκε την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή και την βρήκε πάνω στο κρεβάτι νεκρή.

Έφτασα αμέσως και εγώ με γιατρό. Εγώ μόλις έφτασα στην πόρτα έφυγα κιόλας γιατί δεν άντεξα από τη μυρωδιά. Η αδελφή της είχε μιλήσει μαζί της από την προηγούμενη μέρα αλλά την επόμενη δεν την έβρισκε, ανησύχησε, με πήρε τηλέφωνο και έστειλα τον γιο μου να δεί», είπε ο κ. Ηλίας Κολοκοτρώνης, πρόεδρος της κοινότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This