H στιγμή που πυροβολούν μέσα στο εστιατόριο στα ΚΤΕΛ Κηφισού

Ο τραυματίας είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

Must Read

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών, το βράδυ της Πέμπτης, στα ΚΤΕΛ Κηφισού, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 28χρονος. Στο βίντεο της ΕΡΤ διακρίνεται ένας άνδρας με σκούρα ρούχα και αθλητικά παπούτσια να πλησιάζει σε ένα τραπέζι του εστιατορίου μέσα στον Σταθμό και να ανοίγει πυρ εναντίον εναντίον παρέας 3 ατόμων που έτρωγαν. Διαπιστώθηκε ότι ήταν δύο Κούρδοι και ένας Παλαιστίνιος.

Με ψυχραιμία ο δράστης πυροβόλησε 3 φορές και τραυμάτισε τον Κούρδο στο χέρι και την πλάτη. Ένα άτομο από την παρέα φαίνεται να αρπάζει μια καρέκλα και να προσπαθεί να κινηθεί προς το μέρος του ενόπλου Στο κατάστημα επικρατούσε πανικός. Πελάτισσα έτρεξε στην κουζίνα να κρυφτεί ενώ έντρομοι ήταν και οι υπάλληλοι.

Ο τραυματίας προσπάθησε να μπει σε ΤΑΞΙ από την πιάτσα του σταθμού, ωστόσο κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον τόπο της επίθεσης τέσσερις κάλυκες και έκαναν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων, που αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο.

Οι Αρχές προσπαθούν μέσα από τις μαρτυρίες των δύο φίλων του τραυματία να βρουν το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This