Από τα ΜΜΕ έμαθαν οι γονείς της 28χρονης ότι την σκότωσαν! Το βίαιο παρελθόν του 39χρονου επιβεβαιώνει ο πατέρας της

Η 28χρονη είχε κάνει μήνυση για βιασμό και ξυλοδαρμό το 2020 αλλά την απέσυρε!

Must Read

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της 28χρονης η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 39χρονο σύντροφό της χθες το βράδυ έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων!

Μάλιστα, έμαθαν για το έγκλημα από τα μέσα ενημέρωσης, σχεδόν 12 ώρες μετά, όταν τους κάλεσε δημοσιογράφος!

Δείτε βίντεο:




Στο άκουσμα της είδησης ο πατέρας της κοπέλας έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.

«Πλάκα κάνετε είναι η κόρη μου. Όχι ρε παιδιά τι μου λέτε τώρα. Η κόρη μου έχει πεθάνει; θα τρελαθώ. Πω ρε φίλε τι έγινε τώρα. Κανένας δεν μου είπε τίποτα. Ωχ, ωχ τι έγινε πάει το κορίτσι μου…Όχι ρε το κορίτσι μου θα τον σκοτώσω», είπε σε ρεπόρτερ του newsit.gr που τον κάλεσε να τον ρωτήσει αν γνώριζε την άτυχη κοπέλα.

Όπως είπε άκουσε την είδηση αλλά δεν πήγε το μυαλό του ότι μπορεί να είναι η κόρη του. Μάλιστα, για να μην την ενοχλήσει επειδή ήταν αργά το βράδυ θα την έπαιρνε τηλέφωνο σήμερα το πρωί!

Επιβεβαιώνει τον βίαιο χαρακτήρα του δράστη

Ο πατέρας της νεαρής, σοκαρισμένος ακόμα από την πρωτοφανή τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια τόνισε πως ο δράστης είχε παρελθόν βίαιης συμπεριφοράς απέναντι στην κόρη του!

Ωστόσο, η κοπέλα κρατούσε το στόμα της κλειστό και δεν μιλούσε για τον εφιάλτη που βίωνε ούτε στους πιο κοντινούς της ανθρώπους.

«Υπήρχε προηγούμενο αλλά εγώ δεν τα μάθαινα τότε. Ήταν ζευγάρι μαζί του και αυτός τη χτυπούσε αλλά εμένα δεν μου τα έλεγαν. Την ρωτούσα ‘κορίτσι μου όλα καλά;’ αλλά δεν μου μιλούσε. ‘Μπαμπά όλα καλά’, μου έλεγε. Μετά είχαν πάει και στο καινούριο το σπίτι. Και με πήραν και μου είπαν τι έγινε», λέει ο πατέρας.

Πηγές αναφέρουν πως η 28χρονη είχε κάνει μήνυση σε βάρος του συντρόφου της το 2020 και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, καταγγέλοντας ξυλοδαρμό και βιασμό! Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί πως αργότερα η ίδια απέσυρε την μήνυση!

Το ζευγάρι δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις το τελευταίο διάστημα καθώς χώριζαν και έσμιγαν ξανά συνέχεια! Τους τελευταίους δύο μήνες σύμφωνα με τον πατέρα της 28χρονης, είχαν χωρίσει και ο ίδιος της είχε πει πως θα μπορούσε να γυρίσει στο σπίτι τους αλλά εκείνη αρνήθηκε.  «Όχι μπαμπά θέλω να είμαι μόνη μου, έχω μεγαλώσει και θέλω να τα βγάλω πέρα», φέρεται να του είπε.

Την μαχαίρωσε στην καρδιά ενώ μιλούσε στο 100!

Διατάχθηκε ΕΔΕ για όσα έγιναν, όσα δεν έγιναν και όσα έπρεπε να γίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, από τον Γενικό Αστυνομικό διευθυντή Αττικής, με αφορμή το άγριο έγκλημα μιας 28χρονης που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφο της, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε καταφύγει στις Αρχές ζητώντας βοήθεια γιατί φοβόταν ότι κάτι θα της συμβεί. 

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία:




Τή μαχαίρωσε στην καρδιά!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα είχε μεταβεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 1/4, μαζί με έναν φίλο της στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι τήν παρακολουθεί ο πρώην σύντροφός της και φοβάται για τη ζωή της. Η αξιωματικός υπηρεσίας τή συμβούλευσε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην της προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν στοιχειοθετεί κάποιο αδίκημα. Τότε η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να καταθέσει μήνυση, γιατί δεν έχει νόημα. Τούς αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το 2020 είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό, ωστόσο δεν έγινε τίποτα, και πλέον φοβάται!

 




Το χρονικό του εγκλήματος 

Η κοπέλα δεν κατέθεσε μήνυση αλλά έφυγε μόνη της χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Ενώ έχει διανύσει μερικά μέτρα, καλεί το «100» γιατί τόν έχει δει μπροστά της, ουρλιάζοντας και την ώρα εκείνη εκείνος τή μαχαιρώνει! Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι πως, η τηλεφωνήτρια του «100» ήταν στη γραμμή και άκουγε τις φωνές και τα ουρλιαχτά την ώρα που συνέβαιναν! Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, εντοπίστηκε το θύμα νεκρό και σοβαρά τραυματισμένος ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης.

 




Διαβάστε ακόμα:

Σοκ από το έγκλημα στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων: Ο δολοφόνος μαχαίρωσε την 28χρονη στην καρδιά, ενώ εκείνη μιλούσε με το «100»!

Έσφαξε την πρώην σύντροφό του έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και αυτοτραυματίστηκε: Διατάχθηκε ΕΔΕ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This