Αφαίρεσαν την τραχειοστομία από τον Μανώλη Μαυρομμάτη!

Μικρή βελτίωση σημειώνεται και στην υγεία της συζύγου του

Must Read

Μια μικρή «χαραμάδα» ελπίδας άνοιξε για την αποκατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» προχώρησαν στην αφαίρεση της τραχειοστομίας και παρατηρούν μια μικρή βελτίωση στην υγεία του.

Ο γνωστός αθλητικογράφος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική όπως και η γυναίκα του πρώην ηθοποιός, Ρένια Βενιέρη. Το ζευγάρι βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και 1.5 μήνα. Στο σπίτι τους στο Κολωνάκι είχε ξεσπάσει φωτιά και είχαν μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ο 82χρονος έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και τους γιατρούς εδώ και κάπιο διάστημα αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει λόγω της τραχειοστομίας. Πλέον θα μπορεί να επικοινωνεί και θα αναπνέει κανονικά.

Μια ελάχιστη βελτίωση παρατηρούν οι γιατροί και στην σύζυγό του κ. Μαυρομμάτη, η οποία από την αρχή ήταν σε πιο κρίσιμη κατάσταση. 

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ώρες αγωνίες για τον δημοσιογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This