Ξέσπασε η μητέρα του 21χρονου Τάσου Κουτσόπουλου: «Αντιμετώπισαν τα παιδιά μας σαν σκουπίδια»!

«Μας στέρησαν την αγκαλιά τους!», ανέφερε

Must Read

Ξέσπασε η μητέρα του 21χρονου Τάσου Κουτσόπουλου, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με οργισμένη ανάρτηση για την αναλγησία με την οποία η Πολιτεία αντιμετώπισε τον θάνατο του γιου της και των υπόλοιπων παιδιών που «έσβησαν» στη «ματωμένη» κοιλάδα!

Οπως έγραψε η Βάσω Κούλπα από την Καρδίτσα, όσοι προσπάθησαν να κρύψουν την αλήθεια μπαζώνοντας τον τόπο του «εγκλήματος» αντιμετώπισαν τα παιδιά τους σαν σκουπίδια. «Μετά από έναν χρόνο+ έμαθα για το παιδί μου όσα προσπάθησαν να κρύψουν και όσα ήθελαν να παρουσιάσουν ως τέλεια οργανωμένα και με σωστή αντιμετώπιση του γεγονότος. Δεν μπορώ να το αποκαλέσω ούτε “ατύχημα” ούτε “δυστύχημα”, διότι μου δολοφόνησαν το παιδί μου αργά και βασανιστικά, μου στέρησαν να το αντικρίσω για τελευταία φορά. Του στέρησαν τη ζωή που τόσο λάτρευε ο Τάσος κι εμείς ως γονείς προσπαθούσαμε να είναι όσο καλύτερη γίνεται για αυτόν. Αντιμετώπισαν την όλη κατάσταση όχι σαν να ήταν μπάζα αλλά σαν να ήταν σκουπίδια τα παιδιά μας» έγραψε η μητέρα του άτυχου 21χρονου. Παράλληλα, δεν έκρυψε την οργή της για το γεγονός, όπως ανέφερε, ότι κάποιοι συνεχίζουν να ζουν, ενώ το παιδί της είναι νεκρό.

«Πονάω και θυμώνω γιατί συνεχίζουν να ζουν αυτοί και όχι το παιδί μου, πονάω και θυμώνω γιατί υπάρχουν ακόμα “άνθρωποι” που τους υποστηρίζουν και τους χειροκροτούν, πονάω και σκίζεται η καρδιά μου γιατί έκαναν στον Τάσο μου ό,τι δεν θα ήθελε καμία μάνα για το παιδί της και είμαστε πολλές» ανέφερε. Για την ίδια, θα πρέπει να πληρώσουν για τον θάνατο όσων έχασαν τις ζωές τους στην τραγωδία των Τεμπών όλοι οι υπεύθυνοι, ακόμη και όσοι βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία. «Για τον Τασούλη μου, για τα υπόλοιπα παιδιά αντιδράστε να τιμωρηθούν, να πληρώσουν όσοι ευθύνονται, από ψηλά μέχρι εκεί που φτάνει. Μαζί μας για τη δικαίωση των ψυχών τους, η μάχη που δίνουμε δεν έχει κανένα πολιτικό χρώμα, έχει το αίμα των παιδιών μας, έχει την τελευταία λέξη που δεν ακούσαμε από το στόμα τους, έχει την αγκαλιά που μας στέρησαν, έχει την καρδιά που μας ξερίζωσαν» κατέληξε η χαροκαμένη μητέρα.

Το όνομα του Καρδιτσιώτη φοιτητή Τάσου Κουτσόπουλου βρισκόταν αρχικά στη λίστα των αγνοουμένων και πέρασε σε εκείνη των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, που ήλπιζε σε ένα θαύμα. Το τελευταίο τηλεφώνημα του φοιτητή, ο οποίος είχε βρεθεί στην Καρδίτσα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στη Θεσσαλονίκη, έγινε στις 22.50 της 28ης Φεβρουαρίου 2023, στη μητέρα του, στην οποία είπε: «Μητέρα, κοιμήσου, γιατί θα αργήσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This