Λιβάνιος: Επιχειρεί να υποβαθμίσει το σκάνδαλο με τη διαρροή των e-mails

Ανέφερε ότι η λίστα με τα e-mail των αποδήμων αφορούσε τις εθνικές εκλογές του 2023

Must Read

Σε… άλλον κόσμο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος επιχείρησε χθες να υποβαθμίσει το μεγάλο σκάνδαλο με την ευρωβουλευτή Μισέλ Ασημακοπούλου και τη διαρροή από το υπουργείο των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων.

«Τα προσωπικά δεδομένα και ιδίως τα ευαίσθητα δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή» είπε όταν ρωτήθηκε στα Παραπολιτικά 90,1 αν είναι εύκολα προσβάσιμα τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και παρά το γεγονός ότι η ίδια η κ. Ασημακοπούλου παραδέχτηκε ότι παρέλαβε τη λίστα με τα e-mails των αποδήμων τον περασμένο Ιανουάριο, αυτός επέμεινε ότι η λίστα έφυγε από το υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ των δύο εκλογών του 2023, αφορά τις εκλογές του ’23 και δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με την επιστολική ψήφο.

Επίσης, στην ερώτηση αν υπάρχουν αγωγές και μηνύσεις για την υπόθεση Ασημοκοπούλου, απάντησε πως «αγωγές δεν έχω εικόνα, υπάρχουν ερωτήματα πολιτών, οι οποίοι ζητάνε αυτά που προβλέπει ο κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων». Σημείωσε ακόμα ότι ξεπέρασαν τις 49.000 οι εγγραφές για την επιστολική ψήφο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This