Άγιοι Ανάργυροι: Τέσσερις ακόμη καρατομήσεις στο ΑΤ έξω από το οποίο έγινε η γυναικοκτονία

Απομακρύνθηκε και ο σκοπός έξω από το φυλάκιο του οποίου έγινε το φονικό, με τον ίδιο να παρακολουθεί άπραγος

Must Read

Τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων ακολούθησαν στην «έξοδο» τέσσερις ακόμη αστυνομικοί του, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τη θέση τους, εξαιτίας της αδράνειάς τους που οδήγησε στη γυναικοκτονία που σημειώθηκε ακριβώς έξω από το κτήριο.

Συγκεκριμένα, «ξηλώθηκαν» η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια και η οδηγός της επόπτριας, οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης -η οποία έπεσε θύμα της εκδικητικής μανίας του πρώην συντρόφου της- με την αξιωματικό υπηρεσίας, καθώς και ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος. Αξίζει να αναφερθεί πως ο τελευταίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε οκταετή φυλάκιση και είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο ΑΤ της περιοχής του!

Θυμίζουμε πως, πέρα από τις καρατομήσεις του διοικητή και των τεσσάρων αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων, με ποινικές και διοικητικές ευθύνες βρίσκεται αντιμέτωπος ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομιλούσε με το θύμα την ώρα που δέχτηκε τη φονική επίθεση με μαχαίρι που οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το σοκαριστικό ηχητικό της συνομιλίας τους αποτελεί μέρος της δικογραφίας για την υπόθεση, μαζί με τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από όλους τους εμπλεκόμενους, οι οποίες και θα σταλούν στον εισαγγελέα μόλις ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This