Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη για νέα γυναικοκτονία: «Πού είναι η προστασία; Το σύστημα είναι σαθρό»

Η κ. Αρμουτίδου ξέσπασε κατά της Πολιτείας και της Αστυνομίας, ενώ επανέλαβε για ακόμη μία φορά την ανάγκη για αυστηροποίηση των ποινών - «Μου αιμορραγούν την ψυχή»

Must Read

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί «μουδιασμένο» τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της φρικτής γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, με θύμα την 28χρονη Κυριακή, η μητέρα της μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου ξεσπά σε βάρος των δολοφόνων, που στερούν την ζωή από νέα κορίτσια.

«Η Ελένη έφυγε σαν μάρτυρας και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και δεν θα επαναπαυτούν μόνο σε αυτή την φρικτή δολοφονία έξω από το ΑΤ. Θα ακολουθήσουν και άλλες δολοφονίες, χειρότερες. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το χειρότερο. Μπροστά σε αστυνομικό τμήμα έγινε φρικτή δολοφονία, σφαγιάστηκε ένα κορίτσι; Μου είναι αδιανόητο. Πήγε να ζητήσει προστασία στα όργανα της τάξης, που όταν ορκίζονται, ορκίζονται πίστη, προστασία του πολίτη (…). Και οι αστυφύλακες με τους 9 μήνες εκπαίδευσης, δεν εκπαιδεύονται σωστά. Με τόσους μήνες εκπαίδευσης βάζεις στο αστυνομικό τμήμα 22 ετών, κοπέλα, να προσφέρει τι; Δεν πρέπει να είναι με συναδέρφους, να μαθαίνει;», διερωτήθηκε η κ.Αρμουτίδου, μιλώντας στον αέρα του OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

«Μου αιμορραγούν την ψυχή και απογοητεύομαι πολύ»

Σε ερώτηση για το τι σκέφτεται κάθε φορά που ακούει για νέα γυναικοκτονία, η κυρία Αρμουτίδου απαντά πως νιώθει απογοήτευση ενώ επισημαίνει πως η Αστυνομία θα έπρεπε να έχει προστατεύσει τα θύματα προτού γίνει το κακό.

«Απογοητεύομαι, πληγώνομαι φοβερά και μου επανατραυματίζουν το ίδιο τραύμα που έχει πλημμυρίσει την ψυχή μου και τη ζωή μου. Μου αιμορραγούν την ψυχή και απογοητεύομαι πολύ. Και αυτό το κοριτσάκι όπως κινήθηκε να πάει στο ΑΤ μου θύμισε πολύ την Ελένη μου που πήγε μετά τον βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και ήταν ένας Πατρινός αξιωματικός και αστυφύλακας, που το διώξανε το παιδί μου, αυτοί οι δύο δολοφόνοι της Ελένης. Και όταν έγινε η δολοφονία του παιδιού, αυτοβούλως πήγανε στην ανακρίτρια. Και μετά ήρθαν οι αδιάφθοροι, από την Αθήνα και τα βγήκαν όλα σωστά. Πόσο σωστά τα βρήκανε; Αλλά κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», επεσήμανε η μητέρα της Ελένης και συνέχισε:

«Τι έκανε η αστυνομία, πού ήταν η προστασία; Δεν έπρεπε αυτό το κορίτσι να το κρατήσουνε; Δεν πρέπει αυτή η πολιτεία σε τέτοιες περιπτώσεις να πληρώνει ξενοδοχεία; Σε ένα άλλο σημείο, όχι στο σπίτι, στο σπίτι που ξέρει ο κακοποιητής, ο δολοφόνος. Θα έφευγε από κει και θα την εύρισκε στο σπίτι, θα παραβίαζε την πόρτα, τα έμπαινε μέσα με το μαχαίρι και θα την σκότωνε. Αφού τον απέρριψε, θα το έκανε. Είναι σαθρό το σύστημα», επισημαίνει.

Τέλος, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, επανέλαβε πως πρέπει να καθιερωθεί ο όρος γυναικτοκτονία, ενώ επανέλαβε την αυστηροποίηση των ποινών. «Ο πρωθυπουργός ήρθε και εγώ αυτό που πρόλαβα να πω ήταν για τους νόμους, την αυστηροποίηση των ποινών. Και μην μου λέτε πως δεν θα επιφέρει αποτελέσματα. Εμένα που με έχουν καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη, που το σπίτι μου είναι η φυλακή μου και το δωμάτιο το κελί μου και πονάω και αιμορραγώ, και ζω μόνο με τις αναμνήσεις, με το τότε, τι να σκεφτώ;», κατέληξε η χαροκαμένη μάνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. κα Τοπαλούδη η κορούλα σας δεν άξιζε να φύγει με τέτοιον οδυνηρό και αναπάντεχο θάνατο από δυό βρωμιάρηκα ψευτοαντράκια. Όμως δεν φταίει το σύστημα. Φταίει η κοινωνία πολυ μεταλλάχτηκε σε πορνική, η οικογένεια πρώτιστως των κοριτσιών που έχει φύγει εντελώς από τον Ιησού Χριστό και την Καινή Διαθήκη, το τρισάθλιο ρεύμα του κόσμου, όλα αυτά που διδάσκονται στα σχολεία, φυσικά κι εσείς οι γονείς και οι καθηγητές τους στα λύκεια κατά την εφηβεία τους. Δεν επιτρέπεται τα κορίτσια να χαρίζονται στον καθένα που θεωρούν ότι θα δοθούν, αι αυτό είναι που έπρεπε να διδάσκονται πρώτα από όλα. Την τιμή που ο Θεός την έδεσε με παρθενία. Δεν θα σας πω άλλα τώρα… Αλλά όμως έχετε και εσείς σαν μάννα και πατέρας μεγάλες ευθύνες. Τα κορίτσια είναι ξεχωριστά πλάσματα και ανατρέφονται με ειδικές διαδικασίες και όχι πάμε για καρριέρα και φοιτήτριες στην ξέφρενη πορνεία και κραιπάλες όπως κάνουν οι περισσότερες. Η κόρη σας τελικά έπεσε σε σκύβαλα εγκληματίες ψευτοαντράκια που την θανάτωσαν έστω και αν έφταιγε κι εκείνη που δεν είχε ούτε διάκριση, ούτε φρένο. Αδικοχαμένη όπως και πολλές άλλες. Ειλικρινά λυπάμαι και κλαίω για αυτά τα κορίτσια που χάνονται έτσι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This