Οργή και πόνος στο τελευταίο «αντίο» της Κυριακής: Ντυμένη νύφη και με λευκό στεφάνι στα μαλλιά

«Δεν το πιστεύω είναι ψέμα» φώναζε η μητέρα του θύματος. Υποβασταζόμενος ο πατέρας. Λουλούδια, σημειώματα και συνθήματα στους Αγίους Αναργύρους

Must Read

Συγκίνηση και απέραντη οργή στην κηδεία της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα. Λίγο πριν τις 11 η σορός της 28χρονης έφτασε στην Εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, όπου θα τελεστεί η κηδεία της. Στη 13:00 οδηγείται στον Ανακριτή ο γυναικοκτόνος.

 




 

Η δολοφονημένη Κυριακή είναι ντυμένη νύφη, στα λευκά, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά.  

 

Κατέρρευσαν οι γονείς της 28χρονης 

Ο πατέρας της Κυριακής, υποβασταζόμενος, οδήγησε το λευκό φέρετρο μέσα στον ιερό ναό. Η μητέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε φωνάζοντας, «δεν το πιστεύω είναι ψέμα». 

 

Παράλληλα, ο 39χρονος γυναικοκτόνος αναμένεται σε λίγη ώρα να περάσει το κατώφλι της 25ης ανακρίτριας. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το φρικτό έγκλημα μπροστά στο Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων. «Κυριακή 28 χρονών – Καμία μόνη – 1/4/24» έχει γραφτεί με μεγάλα κόκκινα γράμματα έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, στο σημείο της φρικτής δολοφονίας της Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της. Λίγο πιο δίπλα, λουλούδια και σημειώματα. «Η πιο αγαπημένη μας. Κυριακούλα, σου πήραν το χαμόγελο και τα όνειρά σου. Καλό παράδεισο, ψυχή μου», γράφει μια γυναίκα σε ένα από αυτά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο δολοφόνος που κατέσφαξε την 28χρονη ήταν άνεργος και ζούσε με τα λεφτά της! Ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών    

Κι άλλη καταγγελία για το Α.Τ. Αγ. Αναργύρων: «Πήγα με μώλωπες, άγρια χτυπημένη και μου είπαν καλύτερα να φύγω» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μόνη λύση, η επαναφορά της θανατικής ποινής. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε να μη μπορούν να την εφαρμόζουν οι δολοφόνοι.

  2. Άνδρας πεθαίνει αβοήθητος από έμφραγμα έξω από το νοσοκομείο που πήγε για βοήθεια αλλά δεν εφημέρευε. Γυναίκα σκοτώνεται έξω από Αστυνομικό Τμήμα που πήγε για βοήθεια αλλά δεν είχαν περιπολικό να την συνοδέψουν. Οι Έλληνες πληρώνουν φόρους για ένα κράτος που δεν έχει κράτος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This