Ο δολοφόνος που κατέσφαξε την 28χρονη ήταν άνεργος και ζούσε με τα λεφτά της! Ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών

Χρυσοχοΐδης: «Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια». «Την ήθελα μόνο δική μου» φέρεται να είπε ο 32χρονος στους αστυνομικούς

Must Read

Απίστευτες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας όχι μόνο αναφορικά με τους λάθος χειρισμούς των αστυνομικών στην έκκληση για βοήθεια της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα, αλλά και αναφορικά με τη δράση του φονιά και τη συμπεριφορά του απέναντι στο θύμα. 

«Τήν ήθελα μόνο δική μου»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, o 39χρονος δολοφόνος δεν εργάζονταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και επέλεγε να πηγαίνει στην εργασία της 28χρονης Κυριακής για να «εισπράττει» τα δεδουλευμένα της! Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που η ίδια είχε πάει για να τόν καταγγείλει στην Αστυνομία! Μάλιστα, ο δράστης είχε επιλέξει να βιοπορίζεται από τα κοινωνικά επιδόματα και να τόν συντηρεί για χρόνια και το θύμα του εγκλήματος. Η οικονομική εξάρτηση του δολοφόνου από το θύμα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που δεν δεχόταν ο ίδιος τον χωρισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα -όπως ισχυρίζεται- αλλά ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών. 

 




 

Χρυσοχοΐδης: «Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια»

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να «μαζέψει» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου αυτή τη στιγμή έχει σύσκεψη με τον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, και τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης για το θέμα της αστυνόμευσης. «Τέσσερις μέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου, όπου χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά, γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή. Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας που έφυγε» σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης. 

 




 

«Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές -αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες, όλο το υλικό χωρίς να αποκρυφτεί τίποτε. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, ολόκληρη, και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει, για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

 

 




Διαβάστε ακόμα:

Στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος των Αγίων Αναργύρων – Στις 12:00 κηδεύεται η 28χρονη 

Κι άλλη καταγγελία για το Α.Τ. Αγ. Αναργύρων: «Πήγα με μώλωπες, άγρια χτυπημένη και μου είπαν καλύτερα να φύγω» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γιατί αυτές οι νέες γυναίκες μπλέκουν με σκύβαλα ψευτοαντράκια? Γιατί δεν έχουν εκπαιδευτεί από τις μανάδες και τους πατεράδες τους? Κατά κύριο και πρώτο λόγο ευθύνονται οι γονείς των κοριτσιών που δεν τις συμβουλεύουν να κρατάνε τα δυό πόδια τους ερμητικά κλειστά σε σχέσεις πορνείας. Μόνο ο γάμος είναι που θα τις διασφάλιζε για μια ήσυχη οικογενειακή ζωή και τον οποίο γάμο κι αυτόν τον έχουν ποδοπατήσει και γελοιοποιήσει η σημερινή αμαρτωλή και βρώμικη νεολαία από 20 – 40 ετών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This