Νέα ολιγωρία στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Είπαν σε οδηγό λεωφορείου να καλέσει το 100 για να κατεβάσει ενοχλητικούς επιβάτες!

Αν συνέβαινε κάποιος διαπληκτισμός με συνέπειες ποια θα ήταν η ευθύνη των αστυνομικών;

Must Read

Αίσθηση προκαλεί το νέο περιστατικό ολιγωρίας των αστυνομικών στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων μόλις δύο ημέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το doxthi.gr, την περασμένη Τετάρτη έξω από το τμήμα είχαν συγκεντρωθεί σύλλογοι και φορείς και έκαναν διαμαρτυρία για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο ζητώντας, μεταξύ άλλων, την λήψη μέτρων. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης είχε κλείσει η λεωφόρος Δημοκρατίας για τα οχήματα και τα λεωφορεία. Στο σημείο βρίσκονταν αρκετά στελέχη της ΕΛΑΣ από το τμήμα.

Το πρώτο λεωφορείο που διέσχισε τον δρόμο σταμάτησε απέναντι από το ΑΤ καθώς εκεί υπάρχει στάση και ανέβηκε μια κοπέλα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μέσα στο λεωφορείο, υπήρξαν τρία νεαρά άτομα, τα οποία δεν είχαν την κατάλληλη συμπεριφορά καθώς κάπνιζαν, έκαναν φασαρία και ενοχλούσαν τους υπόλοιπους επιβάτες. Ο οδηγός σταμάτησε και ζήτησε από τους αστυνομικούς που ακόμα βρίσκονταν στο δρόμο λόγω της διαμαρτυρίας που είχε προηγηθεί να κατεβάσουν από το λεωφορείο τους τρεις νεαρούς ώστε να συνεχίσει το δρομολόγιο του κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και έπρεπε ο οδηγός να καλέσει την Άμεση Δράση!

Είναι γνωστό πως σε αρκετά λεωφορεία που κυκλοφορούν στην περιοχή και σε άλλες κοντινές όπως το Μενίδι επιβιβάζονται ναρκομανείς οι οποίοι δημιουργούν φασαρίες. Αν οι συγκεκριμένοι επιβάτες ανήκαν σε αυτή την κατηγορία και ακολουθούσε διαπληκτισμός με συνέπειες ακόμα και μοιραίες πόσο μεγάλη θα ήταν η ευθύνη των αστυνομικών;

Δείτε επίσης:

Αστυνομικοί στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων δεν επιτρέπουν στον κόσμο να αφήνει λουλούδια για την 28χρονη!

Συγκλονίζει ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής: «Ήξερα ότι την έδερνε, αλλά εκείνη δεν το παραδεχόταν»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This