Συγκλονίζει ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής: «Ήξερα ότι την έδερνε, αλλά εκείνη δεν το παραδεχόταν»!

«Κλαίω, τη μεγάλωσα μόνος μου από τα 5 της»

Must Read

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του λίγα 24ωρα μετά τη φρικτή δολοφονία της κόρης του με πέντε μαχαιριές από τον πρώην σύντροφός της έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Τώρα μου λένε πώς να την ντύσω, τι παπούτσια να βάλει, τι φόρεμα… 28 ετών ήταν η Κουλίτσα και με ρωτάνε τώρα “θες να την ντύσουμε νυφούλα; Θες να κάνουμε αυτό, εκείνο;”» είπε σπαρακτικά ο τραγικός πατέρας. Αφού επανέλαβε ότι «ήξερα ότι τσακωνόντουσαν και την έδερνε, αλλά δεν το είχε παραδεχθεί ποτέ. Της έλεγα να μου μιλάει, της έλεγα “ο μπαμπάς σε αγαπάει πάντα”», πρόσθεσε: «ξέρεις κάτι, όταν χώρισα ήμουν 26 ετών και ήταν 5 ετών η Κούλα και αφιέρωσα όλη μου τη ζωή μαζί με τα αδέλφια μου να με βοηθήσουν για να τη μεγαλώσω». «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, κλαίω, κλαίω. Τσακωνόντουσαν, χώριζαν και τον μάζευε πίσω. Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία, τι να κυνηγήσω την αστυνομία; Σίγουρα έχουν μερίδιο ευθύνης, δεν έπρεπε καν να την αφήσουν να βγει από το κτήριο. Να μείνει μέσα, να την κρατήσουν 2-3 ώρες, να της πουν μην πας πουθενά ή κάτσε εδώ, ξέρουν τις καταστάσεις, τόσα έχουν γίνει», πρόσθεσε. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, «της έλεγα “όλα καλά με το αγόρι σου;” και μου απαντούσε “ναι, όλα καλά”. Δε μου το έλεγε, γιατί ήξερε ότι δε θα τα αφήσω τα πράγματα έτσι». Ερωτηθείς, τέλος, τι θα έλεγε στον 39χρονο που σκότωσε την κόρη του, ο πατέρας της 28χρονης είπε: «Καλό είναι να βάλει μια θηλιά ή να μείνει μόνιμα μέσα στην φυλακή. Να μη βγει ποτέ από την φυλακή, ούτε να ακούω τον πατέρα του να μου λέει συγγνώμη, έπρεπε να πάει μόνος του να τον καθαρίσει». 

 




 

Συγκλονιστική ήταν επίσης η δήλωση του πατέρα της 28χρονης Κυριακής χθες μετά την κηδεία «θανατική ποινή για όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» ανέφερε όταν ρωτήθηκε γενικά για τις γυναικοκτονίες. Παράλληλα, μίλησε και ο ξάδερφος της Κυριακής λέγοντας ότι είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά από το πως του μιλούσε «αλλά δεν μου πήγαινε εκεί το μυαλό».

 




 

Διαβάστε ακόμα:

Αστυνομικοί στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων δεν επιτρέπουν στον κόσμο να αφήνει λουλούδια για την 28χρονη! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This