Αστυνομικοί στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων δεν επιτρέπουν στον κόσμο να αφήνει λουλούδια για την 28χρονη!

Must Read

Εγκληματικές κινήσεις και λάθος χειρισμοί που χαρακτηρίζονται από αδιαφορία και πολλή… γραφειοκρατία οδήγησαν στη φρικτή δολοφονία της 28χρονης Κυριακής ουσιαστικά μέσα στο Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων!

 




 

Μετά το έγκλημα, πολύς κόσμος έσπευσε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του θύματος -μάλιστα, κατ’ επανάληψη στο χώρο της δολοφονίας- είτε μέσω συγκεντρώσεων είτε αφήνοντας λουλούδια και σημειώματα.

 

Μια καταγγελία, ωστόσο, έρχεται στο «φως» και δίνει συνέχεια στη κακή συμπεριφορά και την αδιάφορη στάση κάποιας μερίδας αστυνομικών του τμήματος όπου άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη 28χρονη. Όπως καταγγέλθηκε αστυνομικοί ζήτησαν από τον κόσμο να μην αφήνει λουλούδια γιατί δημιουργείται… φασαρία! 

 




 

Οι αστυνομικοί ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποχωρήσουν συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος που συγκεντρώνεται διαρκώς έξω από το Α.Τ. προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα «στην εύρυθμη λειτουργία του αστυνομικού τμήματος».

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Εξοργίζει ο δολοφόνος των Αγίων Αναργύρων: Επικαλείται ψυχική νόσο και κενό μνήμης! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This