Συγκίνησαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου: «Τίμησαν» την 28χρονη με καθιστική διαμαρτυρία και τραγούδια

Το πανό που κυριαρχούσε έγραφε «Το περιπολικό δεν είναι ταξί, καμία μόνη»- Έγραψαν στο πεζοδρόμιο «Την λέγαν Κυριακή, δεν έψαχνε ταξί»

Must Read

Στιγμές συγκίνησης, θλίψης και προβληματισμού εκτυλίχθηκαν σήμερα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου βρέθηκαν έξω από τον τόπο της δολοφονίας για να τιμήσουν την αδικοχαμένη 28χρονη. Σε αυτό το πλαίσιο άφησαν κεράκια, λουλούδια και σημειώματα στο σημείο.

Δείτε βίντεο:




Στη συνέχεια, προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες ενώ τραγούδησαν το «Πώς να σωπάσω» του Νίκου Ξυλούρη.

Το πανό που κυριαρχούσε έγραφε «Το περιπολικό δεν είναι ταξί, καμία μόνη» σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την εξοργιστική απάντηση που έλαβε η Κυριακή από την άμεση δράση, όταν ζήτησε περιπολικό να την μεταφέρει στο σπίτι της με ασφάλεια γιατί φοβόταν. Επίσης, έγραψαν στο πεζοδρόμιο «Την λέγαν Κυριακή, δεν έψαχνε ταξί».

Μετά την δολοφονία, συλλογικότητες, φορείς, ομάδες και απλοί πολίτες βρίσκονται συνεχώς έξω από το ΑΤ με τους αστυνομικούς να έχουν ενοχληθεί αρκετά και να ζητούν από τον κόσμο να μην έρχεται!

Δείτε επίσης:

Οι οδηγίες στην ΕΛ.ΑΣ και τα 4 μέτρα του Χρυσοχοΐδη για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Οργή και δάκρυα από την μητέρα της 28χρονης: «Την χτύπησε πισώπλατα, οι αστυνομικοί να γίνουν άνθρωποι για λίγο»

Νέα ολιγωρία στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Είπαν σε οδηγό λεωφορείου να καλέσει το 100 για να κατεβάσει ενοχλητικούς επιβάτες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This