Βόρειο Αιγαίο: Ψήφος εμπιστοσύνης από χιλιάδες Τούρκους τουρίστες

Κορυφώνονται οι αφίξεις την ερχόμενη εβδομάδα

Must Read

«Βουλιάζουν» τις τελευταίες ημέρες τα νησιά του Βορείου Αιγαίου από Τούρκους επισκέπτες, που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα ελληνικά νησιά.

«Κύματα» από Τούρκους πολίτες κυρίως από τις μεγάλες παραλιακές πόλεις και την Κωνσταντινούπολη καταφθάνουν από χθες στα νησιά, ενώ οι ροές αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες μέρες. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο Βόρειο Αιγαίο από τις αφίξεις, είναι το γεγονός ότι στη Λέσβο έφθασαν με τρία δρομολόγια περίπου 600 άτομα.

Μάλιστα, οι αφίξεις Τούρκων επισκεπτών στο νησί θα κορυφωθούν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Συνολικά αναμένονται περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες ενώ την ερχόμενη Πέμπτη αναμένονται από το Αϊβαλί περισσότεροι από 2.000 άτομα. Την Τρίτη θα φτάσει στη Μυτιλήνη το πρώτο δρομολόγιο από τη Σμύρνη με το δεύτερο την Παρασκευή να φέρνει 900 επισκέπτες. Ανάλογη με αυτή στη Μυτιλήνη ήταν η ροή Τούρκων επισκεπτών σήμερα στα λιμάνια της Χίου από τον Τσεσμέ και της Σάμου από το Κουσάντασι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This