Υπόθεση Ζακύνθου: «Η μητέρα δεν ήταν ευχαριστημένη με την υιοθεσία, ήθελε δικά της παιδιά»

Must Read

Την ώρα που η 49χρονη μητέρα της Ζακύνθου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, όπου θα λογοδοτήσει για τα όσα φρικτά φέρεται να έκανε στα ανήλικα υιοθετημένα παιδιά της, επί τρία ολόκληρα χρόνια, συγγενικό πρόσωπο του πατέρα της οικογένειας που πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, «σπάει» την σιωπή του και προκαλεί ανατριχίλα με τα όσα αποκαλύπτει!

Συγκεκριμένα, εξηγεί πως ο αυτόχειρας προτού προχωρήσει στο απονενοημένο άφησε ορισμένα σημειώματα, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο έλαβε αυτή την απόφαση. Σε ένα από αυτά έγραφε: «αγαπάω πολύ τα παιδιά μου και για αυτό κάνω, αυτό που κάνω» αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα στην οικογένεια του και στους συγγενείς του.

Λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία του 49χρονου πατέρα, η μητέρα αποκαλύπτεται ότι κακοποιούσε τα παιδιά, που είχαν υιοθετήσει. Λίγο πριν την κηδεία του άνδρα της μάλιστα, έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο facebook ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να δώσουν χρήματα αντί στεφάνων. «Σας παρακαλώ όποιος θέλει αντί για στεφάνι να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου» ήταν αυτά που είχε αναρτήσει.

«Η μητέρα δεν ήταν ευχαριστημένη με την υιοθεσία, ήθελε δικά της παιδιά»

Ο άνθρωπος από το περιβάλλον του πατέρα επεσήμανε πως το ζευγάρι μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής αποφάσισε να υιοθετήσει τα δύο ανήλικα παιδιά. Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, ο 49χρονος ήταν πανευτυχής ενώ η μητέρα έδειχνε δυσαρεστημένη.

«Το ζευγάρι προσπαθούσε με εξωσωματικές για πολλά χρόνια να αποκτήσει δικά του παιδιά. Αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν δυο παιδάκια. Ο πατέρας ήταν πανευτυχής, όταν κατάφερε μαζί με την σύζυγο του να φέρουν στο σπίτι τους τα δύο υιοθετημένα παιδιά. Η μητέρα, μας έδινε την εντύπωση ότι δεν τα θέλει πραγματικά αυτά τα παιδιά, διότι ήθελε δικό της», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η επιμονή του πατέρα να αποκτήσουν παιδιά έστω και υιοθετημένα ήταν μεγάλη. Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις και φασαρίες στην οικογένεια, μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ της μητέρας και των παιδιών. Αλλά αυτό δεν μας έκανε να φανταστούμε ότι τα κακοποιούσε. Γνωρίζουμε επίσης ότι η μητέρα τα τελευταία χρόνια της έχει χορηγηθεί ψυχιατρική αγωγή. Κακώς σταμάτησαν οι έλεγχοι στην οικογένεια μετά την υιοθεσία των παιδιών. Όταν αυτοκτόνησε ο άντρας της και έκανε ανάρτηση στο Facebook ότι ζητούσε χρήματα για τα παιδιά, τότε καταλάβαμε ότι τα χρησιμοποιεί ως κουμπαρά. Είναι ντροπή και κρίμα τα παιδιά να ζουν τέτοιες καταστάσεις, από την στιγμή που εμείς οι συγγενείς τα αγκαλιάσαμε τα παιδιά αυτά εξαρχής και τα κάναμε να νιώσουν ότι είμαστε δίκη τους οικογένεια».




Το κουβάρι της κακοποίησης των παιδιών άρχισε να ξετυλίγεται μερικές ημέρες από τον θάνατο του πατέρα τους. Συγκεκριμένα, τα ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 και 9 αντίστοιχα θα έφευγαν από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από γείτονες μιας και όπως είπαν η μητέρα τους τα κακοποιούσε. Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This