Ουρές στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη – Δείτε τον λόγο

Must Read

«Κατάληψη»…

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες βρίσκονται από την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Βορείου κυρίως Αιγαίου, καθώς χθες τελείωσε το ραμαζάνι για εκείνους και από σήμερα αρχίζει το μπαϊράμι, οπότε όλη η εβδομάδα είναι αργία εκεί.

Υπολογίζεται ότι στην χώρα μας θα καταφθάνουν με καθημερινή ροή 80.000 και 100.000 επισκέπτες, με την πλειονότητα να κατευθύνεται στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, λόγω των διευκολύνσεων με τη βίζα, ενώ πλήρη είναι και τα ξενοδοχεία σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή τα τουριστικά λεωφορεία είχαν σχεδόν κλείσει την οδό Αγίου Δημητρίου, όπου βρίσκεται το τουρκικό προξενείο, ενώ σήμερα έχει σχηματιστεί μεγάλη ουρά έξω από το μουσείο Κεμάλ Ατατούρκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτοί που έρχονται δεν είναι μόνο τουρίστες….αλλά Τούρκοι πρακτορες και τυχοδιωκτες….
    Με αυτή την αβάντα στον Ερντογκαν η Ελλάδα γίνεται ξανά τμήμα της Οθωμανικής εξουσίας ….ΕΥΓΕ !!
    Αντί για χώρα ευρωπαϊκή ξαναγίνεται ασιατική…
    Να το έχουν υπόψη όσοι πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές….

    • Οι πράκτορες δεν έρχονται με διαβατήρια και βίζα από την εμπρός πόρτα. Έχουν την δυνατότητα να μπουν στην χώρα με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών. Στην Θ/νίκη άνοιξαν μετά από 104 χρόνια το Γενί Τζαμί. Έρχονται και γι αυτό, όπως πολλοί πήγαν από την Ελλάδα στον Πόντο, όταν επετράπη η επαναλειτουργία τού μοναστηριού τής Παναγίας Σουμελά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This