Θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της πρόσκρουσης!

Η στιγμή που το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια προσκρούει σε μια στάση και σε δύο κολώνες διαδοχικά

Must Read

«Μουδιασμένοι» παραμένουν οι κάτοικοι του Μαρκόπουλου από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα και στοίχισε την ζωή στον 27χρονο οδηγό, ενώ η 22χρονη συνοδηγός δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στο «φως» ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο, από την στιγμή της σφοδρής πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στην κολώνα. Συγκεκριμένα, φαίνεται η στιγμή που το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα και στη συνέχεια προσκρούει σε μια στάση και σε δύο κολώνες διαδοχικά, μία ξύλινη του ΟΤΕ και μία της ΔΕΗ, και τέλος ντελαπάρει. Ο 27χρονος πέθανε ακαριαία, ενώ η 22χρονη απεγκλωβίστηκε και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

«Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν 3 χρόνια, είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά», δήλωσε ο Σπύρος Καλανιώτης, επόπτης καθαριότητας του δήμου Μαρκοπούλου για τον 27χρονο που «έσβησε» στο σοκαριστικό τροχαίο και συνέχισε:

«Ήταν κολλητός φίλος του γιου μου. Το έμαθε τώρα το πρωί ο γιος μου, είμαστε όλοι συντετριμμένοι, μάθαμε ότι έτρεχε με 200 χλμ/ώρα. Συνέχεια του έλεγα “Νίκο μην τρέχεις” αλλά εκείνος μου έλεγε ότι του αρέσει. Άλλαζε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα».

Ο αδικοχαμένος 27χρονος διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση με τον πατέρα του, με βυτία εκκενώσεως βόθρων στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This