Ντροπή! Η Superleague καλεί σε απολογία τον Παναιτωλικό λόγω ενός πανό για τα Τέμπη!

Must Read

Μία αδιανόητη υπόθεση έρχεται στο «φως», μόλις μερικές ημέρες μετά την αποβολή μαθητών από σχολείο, επειδή τραγουδούσαν για τα Τέμπη.  Όπως έγινε γνωστό, ένα πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού και αφορά στο πρωτοφανές έγκλημα που «πάγωσε» τη χώρα με 57 νεκρούς, προκάλεσε την παρέμβαση του Πειθαρχικού της Superleague!

Το πανό έγραφε: «Μαρία ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ», με τους οπαδούς της ομάδας να εκφράζουν δίχως αμφιβολία την στήριξή τους στην Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών στον αγώνα της για τη δικαίωση του παιδιου της και την τιμωρία των ενόχων για το συγκλονιστικό δυστύχημα.

Εντούτοις, το Πειθαρχικό όργανο της Superleague φάνηκε να διαφωνεί με αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς και κάλεσε σε απολογία την Αγρινιώτικη ΠΑΕ! Συγκεκριμένα η κλήση προς τον Παναιτωλικό έγινε σύμφωνα με τα άρθρα που επικαλείται το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κι αφορά απρεπή συνθήματα, πανό και άναμμα πυρσών/καπνογόνων.

Όλα αυτά, την στιγμή που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία «βράζει» για το έγκλημα και επιθυμεί την τιμωρία των πραγματικών ενόχων!

Δείτε επίσης: Απέβαλαν μαθητές που ήθελαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη! Η αντίδραση της Μαρίας Καρυστιανού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This