Κυκλοφοριακό «χάος» στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής – Καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα

Must Read

Με προβλήματα διεξάγεται για ακόμη μία ημέρα η κυκλοφορία στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, με την κίνηση και τις καθυστερήσεις να δημιουργούν ένα «αποπνικτικό» σκηνικό για τους οδηγούς.

Από νωρίς το πρωί, ιδιαίτερα επιβαρυμένος είναι ο Κηφισός στο ανοδικό ρεύμα από το ύψος της Λ. Αθηνών έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο επικρατεί «χάος» από τον κόμβο Καλυφτάκη ως και τη Λ. Αθηνών. Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στα δύο ρεύμα της Λ. Κηφισίας, στο ύψος του Νέου Ψυχικού.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στο γήπεδο Καραϊσκάκη έως το λιμάνι του Πειραιά, ενώ παρόμοια είναι και η εικόνα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος από τον Άγιο Κοσμά έως τον Φλοίσβο.

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση και στην Αττικό Οδό. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καταγράφονται καθυστερήσεις 10-25 λεπτών, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα, είναι ελαφρώς καλύτερη η κατάσταση, αφού οι καθυστερήσεις δεν ξεπερνούν τα 20 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This