Κόλαση ζει μια 40χρονη από τον πρώην σύζυγό της: «Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή, το panic button δεν λειτούργησε»

Η συνεχόμενη κακοποίηση, τα νοσοκομεία και τα παιδιά που την απαρνήθηκαν

Must Read

Την σιωπή τους «σπάνε» ολοένα και περισσότερες γυναίκες μετά την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους και αποκαλύπτουν την φρίκη που βιώνουν μέσα στο ίδιο το σπίτι τους.

Μία από αυτές είναι και μια 40χρονη Μαρία η οποία περιέγραψε στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» τον εφιάλτη που βιώνει από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, την έχει στείλει πολλές φορές στο νοσοκομείο, της έχει παραμορφώσει το πρόσωπο και την απειλεί για την ζωή της!

Η Μαρία έχει έχει τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που εκφράζει φόβους πως «θα είμαι η επόμενη Κυριακή»!

Παράλληλα, λέει πως έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το panic button και δεν λειτούργησε όταν το είχε ανάγκη.

«Φοβάμαι να πάω μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. Με έχει στείλει άπειρες φορές στο νοσοκομείο με μώλωπες, με παραμόρφωση προσώπου. Ζήλευε και τον ίδιο μου τον πατέρα. Με κακοποιούσε παντού, ακόμα και στον εργασιακό χώρο, στο σπίτι, μπροστά στα παιδιά μας», ανέφερε η Μαρία.

Μάλιστα, λέει πως «τα παιδιά μας θεωρούν τον ξυλοδαρμό ένα φυσιολογικό πράγμα».

Αυτό που πονάει περισσότερο την ίδια είναι το γεγονός πως τα παιδιά της δεν την  θεωρούν μητέρα τους γιατί έφυγε από την φρίκη που βίωνε!

Η ίδια έχει σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία προκειμένου να γλιτώσει!

Μιλώντας για το panic buttin ανέφερε:

«Την τελευταία φορά που πήγα στην αστυνομία μου πρότειναν να μου εγκαταστήσουν στο κινητό το panic button. Μετά τον θάνατο της Κυριακής εγώ πάτησα το button συνεχόμενα 7 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να καλέσω το 100. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω καταθέσει επτά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία, έχω πάει σε ιατροδικαστές, έχω κάνει τα πάντα».

Ο εφιάλτης που ζούσε η γυναίκα είχε αντίκτυπο και στην οικογένειά της.

«Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο από όλα είναι ότι από την τόση στεναχώρια του για όλα όσα μου συνέβαιναν, ο πατέρας μου το 2016 έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πεθάνει» τόνισε.

Η γυναίκα σοκάρει όταν λέει πως ο πρώην σύζυγός της δεν έχει σταματήσει να την ακολουθεί. Μάλιστα, όπως είπε την ακολούθησα ακόμα και όταν ερχόταν στο πλατό της εκπομπής!

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This