Ηλιούπολη: Επικρατέστερο το σενάριο ο γιος να σκότωσε την μητέρα του και να αυτοκτόνησε!

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Must Read

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο ο θάνατος μιας 60χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί χθες μέσα στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, με την υπόθεση να μετατρέπεται σε θρίλερ και τις έρευνες των αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί πως έχασαν την ζωή τους.

Δείτε φωτογραφίες του newsbreak από το σπίτι που έγινε η τραγωδία:

Δείτε βίντεο:




Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα στα χέρια τους οι αρχές «δείχνουν» ως επικρατέστερο το σενάριο ο γιος να σκότωσε την ίδια την μητέρα του με την καραμπίνα που βρέθηκε και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και να αυτοκτόνησε!

Δείτε βίντεο:




Το χρονικό

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται χθες, όταν γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, που προερχόταν από το σπίτι της οικογένειας, επί της οδού Θερμοπυλών. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς, προκειμένου να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας κι όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Η 60χρονη γυναίκα βρισκόταν σε μία καρέκλα, ενώ ο γιος της στο υπνοδωμάτιο. Και οι δύο ήταν νεκροί! Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα -που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον πατέρα της οικογένειας που ήταν κυνηγός- και πλέον εξετάζεται αν πρόκειται για το φονικό όπλο.

Από τις Αρχές εκτιμάται πως το έγκλημα δεν τελέστηκε χθες. Τον συλλογισμό αυτό ενισχύουν οι μαρτυρίες κατοίκων, που ανέφεραν πως είχαν να δουν την μητέρα αρκετές ημέρες, ίσως και εβδομάδα. Μάλιστα, ένας κάτοικος υποστηρίζει πως άκουσε το βράδυ της Παρασκευής τρεις πυροβολισμούς, ενώ νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, είχε δει έναν άνδρα, με μαύρα να κινείται στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για τον 36χρονο γιο, που συνήθιζε να ανεβαίνει στην ταράτσα, επομένως δεν υπάρχουν ενδείξεις που να οδηγούν στην εμπλοκή τρίτου προσώπου.




Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΛΑΣ που εξέτασαν τον χώρο του εγκλήματος, διαπίστωσαν πως η μπροστινή πόρτα του σπιτιού ήταν διπλοκλειδωμένη, εντούτοις η μπαλκονόπορτα στην πίσω πλευρά ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και δεν αποκλείεται κανένα σενάριο.

Ένα από τα στοιχεία εκείνα που μετατρέπουν την διαλεύκανση της υπόθεσης, σε γρίφο για δυνατούς λύτες, είναι το γεγονός ότι οι πρώτες ιατροδικαστικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μεγάλη χρονική διαφορά ανάμεσα στους θανάτους. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται ο 30χρονος να σκότωσε την μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν είχε ακαριαίο θάνατο, ενώ έφερε τραύματα στο μάγουλο και στη γνάθο. Έτσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έστρεψε την καραμπίνα του πατέρα του προς το μέρος του και στην συνέχεια να ξεψύχησε σε διαφορετικό δωμάτιο -για αυτό και το όπλο εντοπίστηκε σε άλλο σημείο.

Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας έρχονται στο φως, σε μία προσπάθεια των Αρχών να συνθέσουν το παζλ. Όπως έγινε γνωστό, μητέρα και γιος είχαν συχνά καυγάδες το τελευταίο διάστημα, ενώ ο πατέρας της οικογένειας είχε πεθάνει πριν από δύο χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τόσο η 60χρονη, όσο και ο γιος εργάζονταν ως ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Στο διαμέρισμα της φρίκης έμενε η 60χρονη τηλεφωνήτρια σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας, στο ισόγειο η ηλικιωμένη γιαγιά της οικογένειας και στο υπόγειο ο 36χρονος γιος, που εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες εταιρείες. Οι γείτονες της οικογένειας παραμένουν «μουδιασμένοι» από τις εξελίξεις και κάνουν λόγο για ένα ήρεμο γιο, τον οποίο σπάνια έβλεπαν να περιφέρεται.

Μάλιστα, μία κάτοικος έκανε αναφορά στην γιαγιά της οικογένειας, που παλαιότερα διατηρούσε ψιλικατζίδικο. «Την έβλεπα τότε, τα λέγαμε, ήταν ψυχούλα. Και πριν από 2-3 μήνες την είδα», επεσήμανε. Παράλληλα, υποστήριξε πως ναι μεν άκουσε ένα δυνατό θόρυβο πριν από μερικά βράδια, όμως δεν ήταν σίγουρη περί τίνος επρόκειτο.

 

Δείτε επίσης:

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με τον θάνατο μητέρας και γιου: Η καραμπίνα, οι καυγάδες και οι μαρτυρίες γειτόνων

Πυροβολημένοι στο κεφάλι μητέρα και γιος στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This