Γλυφάδα: «Ο αυτόχειρας απείλησε την 21χρονη πως θα την σκοτώσει αν δει αστυνομικό» λέει γειτόνισσα

H γυναίκα είδε τον ξυλοδαρμό της κοπέλας και την πήρε σπίτι της για λίγο

Must Read

«Παγωμένοι» είναι ακόμα οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην Γλυφάδα στην οποία χθες το απόγευμα σημειώθηκε ένα φρικτό περιστατικό που περιλάμβανε ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 21χρονη και την αυτοκτονία του 29χρονου συντρόφου της!

Όπως έγινε γνωστό, ο αυτόχειρας ήταν γνώριμος των αρχών καθώς ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες ενώ είχε εμπλακεί σε τροχαίο. 




Η μαρτυρία

Μια γυναίκα που μένει στην πολυκατοικία περιέγραψε όσα είδε και βίωσε. Η ίδια πήρε την 21χρονη μέσα στο σπίτι της καθώς έβλεπε τον 29χρονο να την χτυπά με μανία!

Η γειτόνισσα είδε την κοπέλα να είναι πεσμένη σε μία γλάστρα δίπλα στην πόρτα του διαμερίσματός της.

«Άκουσα τις φωνές και βγήκα έξω, προσπάθησα να του μιλήσω ήρεμα, γιατί εμένα με άκουγε. Του είπα ”είναι μεσημέρι, μην φωνάζεις, σε λίγη ώρα θα ηρεμήσετε”». Την πήρα μέσα (σ.σ. την 21χρονη), γιατί αν δεν την έπαιρνα, δεν ξέρω ποιά θα ήταν η κατάληξη. Την κράτησα μισή ώρα. Εγώ άκουσα τις φωνές από μέσα, την είχε ρίξει στη γλάστρα και τη χτυπούσε και προσπαθούσε να τη σύρει να την πάρει μέσα κι εκείνη του φώναζε ”εγώ δεν έρχομα锨», είπε στο newsit.gr.




Όταν η γυναίκα μίλησε στον 29χρονο φάνηκε να ηρεμεί. Ωστόσο γύρισε στη νεαρή σύντροφό του και την απείλησε: «Πρόσεξε καλά, μην δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω».

Η κοπέλα έφυγε από το διαμέρισμα της γειτόνισσας μετά από μισή ώρα και κατέβηκε κάτω για να φύγει. Τότε την ακολούθησε ο 29χρονος και ξεκίνησε να την χτυπά εκ νέου στην είσοδο της πολυκατοικίας. Μετά, έγινε το συμβάν με τους αστυνομικούς και την αυτοκτονία του 29χρονου.

Το χρονικό

Λίγο μετά τις 16:00 της Παρασκευής, ο 29χρονος ξυλοκοπούσε την σύντροφό του στην είσοδο της πολυκατοικίας. Όταν έγινε αντιληπτός από ομάδα αστυνομικών που εκείνη την ώρα περιπολούσε στο σημείο, κατάφερε αμέσως να διαφύγει. Ανέβηκε στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου αρχικά προσπάθησε να σύρει την κοπέλα σε αυτό αλλά αιφνιδιάστηκε από τους αστυνομικούς και κλειδώθηκε μόνος μέσα.

 

Πριν προλάβει να φτάσει ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο, το οποίο φέρεται να κατείχε παράνομα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό αναφέρει:

«Σήμερα και ώρα 16.05 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε.  διερχόμενοι, κατά την περιπολία τους από δρόμο της Γλυφάδας, άκουσαν φωνασκίες και πλησίασαν προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκεί ενημερώθηκαν από περίοικους ότι εντός πολυκατοικίας, άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Άμεσα προσέγγισαν την πολυκατοικία, όπου ανέβηκαν στον 4ο όροφο και στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο».




Δείτε επίσης:

«Θα μετρήσω τα γεμιστά»: 50χρονος απειλούσε την γυναίκα του να μην ταΐσει τους γονείς της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This