Επτά συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς

Must Read

Άκρως ανησυχητική είναι η αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, όπου δυστυχώς πολλά από αυτά τα περιστατικά έχουν τραγική κατάληξη.

Η Αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις ατόμων για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ σχημάτισε δύο δικογραφίες για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, στην Πάτρα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή σωματική βία και απειλή.

Επίσης, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι η γυναίκα υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του συζύγου της για απειλή μέσω τηλεφώνου και ο άνδρας σε βάρος της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή και ψευδή καταμήνυση.

Στην Αιγιάλεια η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι είναι αδέλφια, διότι αλληλομηνύθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές.

Στη Δυτική Αχαΐα η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν άνδρα, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύντροφός του, για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές, τη στιγμή που βρίσκονταν στο εσωτερικό αυτοκινήτου.

Στη Γαστούνη μια γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί από τις Αρχές.

Στην Αμφιλοχία, αδελφή και μητέρα κατήγγειλαν τον αδερφό και γιο αντίστοιχα για ενδοοικογενειακή απειλή και ο άνδρας συνελήφθη.

Στη Βόνιτσα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, έπειτα από καταγγελία του πατέρα της για ενδοοικογενειακή απειλή, καθώς και για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This