Φυλακές Κορυδαλλού: Νεκρός ο 36χρονος που κρατείτο για τον βιασμό της θετής κόρης του στην Αίγινα

Ο 36χρονος αθλούνταν στον προαύλιο χώρο όταν ξαφνικά λιποθύμησε

Must Read

Θρίλερ στον Κορυδαλλό!

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Φυλακές και οι αρχές μετά τον θάνατο του 36χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης, στην Αίγινα!

Η σοκαριστική υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε στις 6/3. Μία 25χρονη γυναίκα, κατήγγειλε πως ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά από το 2013 έως και την ενηλικίωσή της…

Η 25χρονη είχε καταθέσει ότι μέχρι τα 18 της την θώπευε, ενώ όταν ενηλικιώθηκε, ο άνδρας προχώρησε και στον βιασμό της. Ο 36χρονος φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις και απειλούσε μάλιστα την κοπέλα ότι θα διαδώσει το μυστικό στο ευρύτερο περιβάλλον τους. Επίσης, στην καταγγελία της, η κοπέλα ανέφερε ότι ορισμένες φορές δεχόταν ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση όπως σημειώνεται, έλαβε χώρα την 00:00-00:30 ώρα, της 05/03/2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν, o 36χρονος αθλούνταν στον προαύλιο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο ξαφνικός θάνατος οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου ναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Δείτε σχετικά:

Συνελήφθη 36χρονος για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της συντρόφου του – Χειροπέδες και στην μητέρα

Αυτός είναι ο 36χρονος που βίαζε την κόρη της συντρόφου του από τα 13 – Ναρκωτικά και όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του!

Συγκλονίζει η 25χρονη από την Αίγινα: «Σταδιακά ο βιασμός έγινε ρουτίνα, φοβόμουν να μιλήσω»

Απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει η 25χρονη που βίαζε ο σύντροφος της μητέρας της από τα 13!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This